Junior Actuaris

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
06-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
390
Status
Gesloten
Referentie
92150257

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Junior Actuaris
 
De functie

Als actuaris geef je inzicht aan het management in actuele ontwikkelingen van de waarde en het risicoprofiel van het Pensioen & Leven bedrijf van Achmea ten behoeve van zowel sturing als verantwoording. Er wordt verwacht dat je als actuaris naast het hebben van passende actuariële kennis, flexibel inspeelt op veranderingen, organisatiesensitief en omgevingsbewust bent en je oplossend vermogen inzet om structurele verbeteringen door te voeren. De functie is inhoudelijk diepgaand specialistisch van aard en kent een sterk analytisch karakter. Je houdt je bezig met het voorbereiden van verantwoordings- en sturingsinformatie over de financiële conditie van het Pensioen & Levenbedrijf van Achmea en rapportages op onderdelen hiervan, zoals de Toereikendheidstoets, Solvency II, MCEV etc. Hierbij maak je gebruik van actuariële modellen die zijn gebouwd in Prophet. Daarnaast wordt DCS en Excel (VBA) gebruikt. Je houdt intern contact met management en vertegenwoordigers van andere bedrijfsonderdelen om te informeren en af te stemmen over actuariële zaken.
 
Het profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat die zich herkent in onderstaande profiel: - Afgeronde universitaire opleiding zoals Actuariaat, Econometrie, Wiskunde of Bedrijfskundige Informatica. Opleiding tot Actuaris AAG afgerond of ermee bezig. - 3 tot 5 jaar werkervaring als professional bij een verzekeraar, pensioenfonds of actuarieel adviesbureau. - Kennis van en ervaring met actuariële projectiemodellen. - Kennis van en ervaring met de gebruikelijke actuariële methoden en technieken binnen de branche Pensioen en Leven. - Kennis van en ervaring met geautomatiseerde actuariële systemen en software, bij voorkeur Prophet. - Kennis van en affiniteit met nieuwe financiële ontwikkelingen bij verzekeraars of pensioenfondsen (FTK, IFRS, Solvency 2) - Kennis van de Achmea organisatie (missie, doelen, strategie, structuur en producten- en dienstenpakket op hoofdlijnen). - Kennis van de actuariële organisatie (visie, structuur, werkzaamheden en werkprocessen binnen de actuariële functie). We zoeken een junior kandidaat!
 
Jouw afdeling

De verschillende Divisies en de Holding van Achmea worden binnen de Achmea Groep ondersteund door diverse Staven en Diensten. Eén van deze Diensten is Financiën. Binnen dit bedrijfsonderdeel worden door ongeveer 200 medewerkers financiële en actuariële diensten geleverd aan haar interne klanten. Binnen de afdeling Actuariële Rapportage (AR) werken ruim 50 actuariële professionals aan de producten op het gebied van Verslaglegging en Waarde- & Risicomanagement. De afdeling is opgebouwd uit de volgende afdelingen: - AR Pensioen & Leven; - AR Schade, Zorg & Inkomen; - AR Groep; - AR Beheer en Ontwikkeling.

Startdatum

16 november 2015

Einddatum

31 december 2015

Locatie

Apeldoorn

36 uur per week

Uurtarief: tussen de € 60,00 en € 65,00 inclusief reiskosten, exclusief BTW

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag uiterlijk maandag 9 november je cv + motivatie toegespitst op de functie.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten