SQL Server Specialist

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
06-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
444
Status
Gesloten
Referentie
1247

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Rol

SQL Server Specialist

Werkniveau

Senior

Locatie

Den Haag

Startdatum

25-11-2015

Einddatum

31-03-2016

Aantal uren per week

Zie Extra Informatie

Aanvrager

Wendy van Ooijen

Uiterste aanbiedingsdatum

13-11-2015

PROJECTINFORMATIE

Ten behoeve van de uitvoering van diverse IT-auditwerkzaamheden heeft de ADR behoefte aan capaciteit als aanvulling op de eigen capaciteit voor de uitvoering van data- en process mining analyses.

De ADR vraagt 1 SQL Server specialist voor maximaal 250 uur.

Indien er minder/meer uren benodigd zijn dan oorspronkelijk is aangevraagd, wordt er tijdig met de leverancier hierover afgestemd. Het tarief voor het aantal te verminderen dan wel uit te breiden uren zal niet afwijken van de in de nadere overeenkomst genoemde tarieven. Als gevolg van minder/meer uren zal geen boete gevraagd worden dan wel verschuldigd zijn.

Periode

Beoogde planning en inzet

De werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats in Den Haag gedurende de periode 25 november 2015 tot en met 31 maart 2016 (met optie tot verlenging).

Startdatum opdracht is z.s.m. na gunning, gepland op woensdag 25 november 2015.

Werkzaamheden
Betreffende SQL programmeur zal in samenwerking met ADR-collega’s data-analyses uitvoeren ten behoeve van de Financial audit. De data-analyses zullen met name worden uitgevoerd op data uit ERP-systemen.

Kennis en ervaring met het datamodel van SAP ECC, Exact Synergy & Globe, Oracle EBS, extractie methoden en data-analyse tooling is derhalve een pré. De ADR gebruikt de tools IDEA, Disco en BWise Audit Analytics.

VEREISTE KENNIS

Hieronder vindt u een aantal harde eisen en enige overige eisen en wensen waaraan de kandidaat moet voldoen! In de motivatie dient te worden aangetoond dat aan alle harde eisen wordt voldaan. Dat betekent: kort, puntsgewijs per eis motiveren waar deze kennis of ervaring is opgedaan en in welke periode. Daarbij moet het voldoen aan de eisen ook duidelijk en onvoorwaardelijk naar voren komen in het CV. Aanbiedingen die hieraan niet voldoen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

HARDE EISEN WAARAAN KANDIDAAT MOET VOLDOEN

-Aantoonbare diepgaande kennis van en ervaring met SQL Server;
-Aantoonbare ervaring met het analyseren van complexe automatiseringsomgevingen (beheerprocessen en applicaties en basis kennis van IT-infrastructuren) en betaalapplicaties;
-Bij voorkeur kennis van data-analyse met behulp van tooling , zoals bijvoorbeeld IDEA, Disco of BWise Audit Analytics

EXTRA INFORMATIE

De ADR vraagt 1 SQL Server specialist voor maximaal 250 uur.

Exclusiviteit is vereist 5 werkdagen vanaf het moment dat de kandidaat wordt aangeboden bij de eindklant. Wanneer de kandidaat uitgenodigd wordt voor een intakegesprek, geldt nog 3 dagen na de intake de exclusiviteit. Middels het aanbieden van potentiele kandidaten aan Quest4, gaat u akkoord met deze exclusiviteit. Bij het opstellen van de definitieve aanbieding ten behoeve van onze klant, zullen wij u vragen een offerteformulier in te vullen en te ondertekenen, waarmee u de exclusiviteit nogmaals bekrachtigd. Onze AIV zijn van toepassing op deze aanvraag en terug te vinden op onze website

(Optie) Geplande datum intakegesprekken: Week 47 (16 t/m 20 november 2015).
Kandidaat dient aanwezig te kunnen zijn op de aangegeven datum van intake. Indien dit niet het geval is, kan de kandidaat helaas niet meegenomen worden in de selectieprocedure.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten