Programma Manager

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
06-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
42
Status
Gesloten
Referentie
CC02636

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
DICTU heeft de ambitie om als rijks-SSO de één op veel CLOUD (SAAS en PAAS) dienstverlening te gaan leveren. DICTU kan dit nu gaan organiseren, omdat de DICTU Cloud Infra operationeel is. De één op veel dienst wordt nadrukkelijk als aanvulling op de huidige DICTU dienstverlening gezien. Vanwege de innovativiteit die dit met zich meebrengt is gekozen voor een greenfield benadering, d.w.z. er wordt rechtstreeks onder de algemeen directeur van DICTU een tijdelijke programmadirectie Cloud Services ingericht. Deze directie CLoud services zorgt ervoor dat er standaard dienstverlening komt waar steeds meer vraag naar komt en is.

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een Integraal Plan van Aanpak voor diversie Cloud Services programma's.
Daarbij de juiste balans vinden tussen de bestuurlijke/ klant buitenkant en de technische/ organisatorische binnenkant. De manager dient ook de bestuurlijke omgeving aan te voelen en mede zorg te dragen voor tevreden klanten en opdrachtgevers van Cloud Services. De gezocht programmamanager krijgt ook een coachende rol richting collega projge/programma managers.

Functie-eisen
Ervaring met Algemeen Programmamanagement in ontwikkeling van cloudgerelateerde diensten, bij voorkeur binnen de overheid.
Resultaatgerichtheid blijkend uit eerdere ervaringen.
Ervaring met implementatie en verandertrajecten.
Vindt het leuk om in een opbouwende organisatie te werken en is gewend om om te gaan met weerstanden, weet daarbij toch koers te houden.

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

zsm

Verwachte einddatum

31 mei 2015

Optie op verlenging

ja

Inzet

36 uur per week

Standplaats

Den Haag

Aantal posities

1

Sluitingsdatum vacature
Op deze vacature kun je reageren tot 11 november 2015 om 14.00 uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten