Engineer LS, MS en HS kabelnetwerken

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
09-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Duiven
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten

Omschrijving

ENGINEER LS, MS EN HS

Hieronder het standaard profiel waar de Engineer B aan moet voldoen. Buiten deze eisen ben ik op zoek naar iemand die gewend is om met targets te werken en het team daarin kan meenemen. Leren om te gaan met transparantie en prestaties. Hij/zij moet mondig zijn en een dikke huid hebben, zich ook met tegenspraak van het team weten stand te houden aan de uitgezette lijn. Het team waarin hij/zij komt te werken is een hecht team met veel ruimte voor humor en plezier. Het team doet zijn werk goed, maar moet de puntjes op de i zetten als het gaat om het behalen van targets en daarop gestuurd worden. Ik verwacht van de Engineer B dat hij het team hierin kan meenemen vanuit zijn goede ervaringen in het werken met targets.

Medewerker heeft standplaats Duiven. Het werkgebied betreft regio Doetinchem/Nijmegen. Wordt verwacht dat de medewerker ook indien nodig op standplaats Doetinchem/Nijmegen is (gemiddeld 1-2x per week) dan wel gaat schouwen in de regio.

Doel van de functie
Ontwerpt, adviseert, initieert en formuleert nieuwbouw, productaanpassingen en/of innovaties binnen technische, commerciële en financiële kaders, conform de geldende normen, teneinde de werking van installaties en netten te waarborgen en te optimaliseren. Leidt van (deel) projecten, binnen budget en tijdkaders, teneinde correcte realisatie van de ontwerpen, aanpassingen en innovaties te garanderen.

Resultaatgebieden

1 Ontwerp
Ontwerpt nieuwe installaties en/of netten of technische aanpassingen en/of innovaties hiervoor op het eigen vakgebied aan de hand van (ontwerp)normen en binnen budget, om het technisch functioneren van installaties te behouden en te optimaliseren. Dient vergunningaanvragen in bij betreffende instanties, teneinde het ontwerp volgens normen en standaarden te kunnen implementeren.

2 Projecten
Stelt standaarden op en beslisregels aan de hand van wettelijke regelingen en praktijksituaties, teneinde een correcte technische realisatie van een installatie te waarborgen. Draagt zorg voor de inbreng van beheers- en onderhoudsaspecten, binnen de opgestelde projectspecificaties, ten einde het project naar tevredenheid af te ronden.

3 Projectleiding/uitvoering
Leidt projecten, monitort, coördineert en toetst de technische, financiële en kwalitatieve uitvoering en oplevering van de (teamoverschrijdende) werkzaamheden en/of projecten, teneinde de uitvoerbaarheid, de kwaliteit en tijdigheid te waarborgen.

4 Advies
Geeft advies aan interne en externe klanten op basis van gemaakt ontwerp, onderhoudsproces en/of onderhoudsplannen om hen in staat te stellen beslissingen te nemen over de investeringen, onderhoudscycli, organisatie en/of concepten.

5 In- en contacten
Bouwt actief contacten op met interne en externe partijen en onderhoudt deze ten einde op de hoogte te blijven van relevante technologische ontwikkelingen, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, en een context te creëren waarin het proces en/of project optimaal kan verlopen.

6 Arbo, milieu en veiligheid
Maakt VGWM plannen, binnen de hiervoor geldende met veiligheids-, arbo en milieu aspecten, teneinde een veilige werksituatie te garanderen.

7 Commerciële aspecten
Ondersteunt verkoop bij het afsluiten van offertes en dienstverleningsovereenkomsten, bewaakt de naleving van een offerte en/of dienstverleningsovereenkomst, teneinde de opdracht te verkrijgen en eventuele afwijkingen tijdig te rapporteren zodat de opdracht naar klanttevredenheid wordt uitgevoerd.

8 Rapportages
Legt (technische-) en administratieve gegevens, volgens afgesproken planning en formats, zodanig dat het management optimaal geïnformeerd is over de huidige en komende stand van zaken en, indien nodig, tijdig bijsturingmaatregelen kan nemen. Beoordeelt en bewaakt de gerealiseerde kosten en productie; de realisatie van de uitvoering van de opdrachtenportefeuille, teneinde het anderen te voorzien van juiste en relevante informatie

Opleidings- en ervaringsniveau

 • 3-5 jaar werkervaring

 • Enige ervaring met projectleiding

 • HBO

Kwantitatieve dimensies

 • Functioneel leidinggeven 3-10 medewerkers

 • Tekenbevoegd tot ongeveer 20.000 euro

Functiespecifieke kenmerken

 • Is vakexpert

 • Maakt kostencalculaties

 • Ontwerpt aan de hand van ontwerpnormen en richtlijnen geldend voor het vakgebied

 • Stelt de technische detailontwerpen op

 • Stuurt projecten aan voor zijn vakgebied

 • levert input voor het jaarplan

Als u interesse heeft in deze functie, kunt u contact opnemen met Paul den Hartog van IP-Staffing, graag vóór 11 november a.s. tot 15.00 uur en kunt u uw gegevens sturen naar:

paul.denhartog@ip-staffing.nl
06-22706423

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten