Service desk medewerker

Opdrachtgever
Zuydermarkt
Geplaatst op
09-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
35
Op locatie
Heerlen
Reacties
0
Bekeken
413
Status
Gesloten
Referentie
1144

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Zuydermarkt zoekt een servicedesk medewerker voor een grote financiële organisatie.

Als Servicedesk Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze interne klant. Bij het beantwoorden van zijn vraag, staat persoonlijke aandacht, professionaliteit en kennis van zaken, dus kwaliteit, hoog in het vaandel. De vragen en issues zijn zeer divers, soms eenvoudig, maar vaak ook complex van aard. Je bent in staat een pragmatische en begrijpelijke oplossing te bieden. Kwaliteit en service, ook ten aanzien van processen, vind je zo belangrijk dat je continue bezig bent proactief te zoeken naar verbeteringen. Bovendien ben je in staat deze ideeën te delen met je teamgenoten en te vertalen in een optimalisatie van de totale dienstverlening van de servicedesk.

Jij krijgt een goed gevoel als je weet dat een klant zich geholpen voelt en verder kan met zijn werk. Dit komt door je dienstverlenende, maar tevens professionele en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, die je van nature hebt. Herken jij je in bovenstaande en heb je een afgeronde HBO-opleiding met enkele jaren werkervaring op een ICT afdeling binnen een soortgelijke functie? Dan komen wij graag met je in contact.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten