PMO met specialist Businesscase- en Portfoliomanagement

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
09-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Purmerend
Reacties
0
Bekeken
51
Status
Gesloten
Referentie
1251

Omschrijving

Quest4 zoekt voor haar klant een kandidaat voor de functie van PMO met een specialisatie in Businesscase- en Portfoliomanagement. G

Functieomschrijving
Hij of zij zal onderdeel uitmaken van het team consultants binnen de afdeling Support PMO op het gebied van businesscase-, portfolio- en planningsanalyse. Het aandachtsgebied van het team consultants is gericht op het ondersteunen van het management bij besluitvorming met betrekking tot de portfolio. Dit is inclusief de koppeling tussen enerzijds projecten en programma's en anderzijds strategische organisatiedoeleinden, de prioriteitsstelling ervan, businesscase- en batenmanagement, periodieke managementrapportages door middel van bijvoorbeeld dashboards, escalaties, risico's, issues, wijzigingen, overzicht, control en sturing. Een groot deel van de functie zal bestaan uit businesscase- en batenmanagement. Het controleren, adviseren en rapporteren over businesscases is hierbij een belangrijk onderdeel.

Functie-eisen

Vanuit je deskundigheid en ervaring ben je in staat het management te adviseren en het team consultants op een hoger niveau te krijgen. Met jouw adviesvaardigheden ben je in staat opdrachtgevers effectief te beïnvloeden. We zoeken een professioneel ingesteld persoon die het initiatief neemt in de samenwerking met teamleden. Het functioneel kunnen aansturen van medewerkers is hierbij een belangrijke competentie.
Academische opleiding, bij voorkeur op / rondom vakgebied bedrijfskunde
Kennis van financieel management en portfoliomanagement is must.
Praktijkervaring met pakket changepoint is een pré.
Expert in Excel is een pré, Kennis van Lean is een pré

Gewenste opleidingen: P3O Foundation, MoP

Looptijd en verdere bijzonderheden

Startdatum

Zsm

Standplaats

Purmerend

Inzetperiode

Tot en met juni 2016

Inzet

32 uur per week

Tarief

ntb

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten