Manager Actuarieel- en Fondscontrol

Intermediair
Brunel
Geplaatst op
09-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
2
Bekeken
502
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 30 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Als manager actuarieel- en fondscontrol geef je operationeel leiding aan een team van 15 medewerkers (ca. 14 FTE) op gebied van actuariaat en verslaggeving, waarbij de nadruk ligt op het functioneel aansturen van de actuariële werkzaamheden. De afdeling actuariaat is verantwoordelijk voor de actuariele processen waaronder hun deel in de ruim 100 jaarwerken en rapportages aan DNB. De afdeling fondscontrol is verantwoordelijk voor de volledige jaarwerken en houdt de controlfunctie van de door ons geadministreerde pensioenfondsen (stichtingen). Je vertaalt het beleid naar afdelingsplannen en draagt zorg voor de realisatie daarvan. Je zorgt voor doelmatige en efficiënte sturing op basis van de SENS-werkwijze. Hiernaast ben je in staat de kwaliteit en dienstverlening van de afdeling verder te ontwikkelen. Je coacht en begeleidt de medewerkers bij het realiseren van de eigen en organisatiedoelstellingen. Daarnaast ben je hands-on en ben je in staat om zelfstandig financiele rapportages (bv jaarwerk) te maken. Je maakt onderdeel uit van het managementteam van de afdeling Financiële Zaken en werkt nauw samen met andere afdelingen en externe partijen.

Het profiel
De functie van manager actuarieel- en fondscontrol is een stevige positie waarin je als sterke en volwaardig business partner leiding geeft aan een ervaren en kennisintensief team. Je bent analytisch sterk en communicatief zeer vaardig. Streeft en zoekt continu naar kwaliteits- en andere verbeteringen binnen de Control functie. Je toont lef en organisatiesensitiviteit, bent scherp, denkt vooruit en je gaat tot het uiterste om afspraken met de klanten na te komen. Je hebt aantoonbaar academisch werk- en denkniveau op actuarieel/financieel gebied en evaring met het maken van verantwoordingsrapportages en het proces daarom heen. De AAG titel is een pre. Leidinggevende ervaring en gedegen pensioenkennis, opgedaan binnen een soortgelijke of certificerende/adviserende omgeving. Je bent een volwaardig sparringspartner op directieniveau voor diverse stakeholders waaronder accountants, actuarissen en besturen van pensioenfondsen. Tenslotte ben je resultaatgericht, coachend, overtuigend, ontwikkelgericht, organisatiesensitief, veranderaar en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  10-11-2015 14:04
  Plaats
  Lierop

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-11-2015 16:33
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten