Data analist

Opdrachtgever
QIPP BV
Geplaatst op
09-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
573
Status
Gesloten
Referentie
20151212

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Deze aanvraag wordt gesloten.


Omschrijving

Inzicht in het gedrag van onze klanten in de online kanalen helpt ons de juiste commerciële beslissingen te nemen. Jouw metingen en analyses van alle data in het online e-commerce-domein dragen daaraan bij. Met je expertise van analytics draag je bij aan de funnel-optimalisatie van bereik, bezoek, respons en conversie. En uiteindelijk dus van aanvraag, verkoop en omzet.

Zie je mogelijkheden voor verbetering? Dan vertaal je die naar kansen, onderbouwd met overtuigend advies. Je collega's binnen het team gaan ermee aan de slag en zorgen voor resultaat. Als online data-analist binnen e-Commerce werk je in multidisciplinaire teams met een focus op een specifiek domein, zoals een productgroep of klantgroep. Je werkt nauw samen met andere specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van online sales en optimalisatie. Maar ook met copywriters en contentmanagers.
Binnen een nieuw bedrijfsonderdeel creëer je de best mogelijke online bankervaring voor onze klanten. Vernieuwend werk met enorme impact. Want straks hebben al onze klanten toegang tot de digitale winkel met daarin een overzichtelijk aanbod van diensten en -producten. Snel, persoonlijk en heel gebruikersvriendelijk. Je collega's hebben digitaal dna en nemen hun werk en onze klanten zeer serieus. Los van traditionele bankhiërarchieën werk je in gelijkwaardige, multidisciplinaire teams aan vernieuwende oplossingen. Misschien wel helemaal anders dan wat we nu kennen. Het zou zomaar kunnen. Zolang het past bij 'de bank van morgen', is er zat ruimte voor creatieve ideeën.

Wie ben jij?
Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van tooling, data intelligence en web analytics en de mogelijkheden daarvan. Een echte online data-expert dus. Het werk vraagt erom dat je zeer analytisch en nauwkeurig bent. Gezien je rol in multidisciplinaire teams, is samenwerkingsgerichtheid een absolute voorwaarde. Je hebt de drive om continu verbeteringen door te voeren en als het om analytisch denken gaat, ben je een voorbeeld voor je collega's.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel

 • afgeronde universitaire opleiding in een uitgesproken beta-richting, met minimaal vijf jaar ervaring in een digitale omgeving;

 • minimaal twee jaar ervaring in een commerciële en analytische, online marketingfunctie;

 • professionele kennis van en ervaring met data en web analytics-technieken en -tooling (zoals Omniture) en toepassing daarvan;

 • bewezen track record met funnel-optimalisatie, bij voorkeur in een e-commerce-omgeving;

Graag je CV en motivatie sturen via een reply.

Vriendelijke groet,

Frank Engelkes
QIPP BV

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  09-11-2015 21:15
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten