Mobiliteitsadviseur verschillende locaties in NL gezocht

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
09-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
15
Status
Gesloten
Referentie
HR

Omschrijving

Voor een landelijke opdrachtgever op zoek naar mobiliteitsadviseur.s op verschillende locaties in Nederland voor de duur van een jaar.

Functie

Als mobiliteitsadviseur begeleid je medewerkers bij het vinden van ander werk binnen of buiten de organisatie Jouw werk omvat alle typen mobiliteitstrajecten. Het ondersteunen van herplaatsingskandidaten en medewerkers vanwege arbeidsongeschiktheid naar ander werk begeleiden, zijn de grootste doelgroep.
In het begeleidings traject ben je tevens de adviseur van de leidinggevende, die samen met de medewerker verantwoordelijk is voor de uitvoering van het mobiliteitstraject. Je brengt vraag en aanbod van werk bij elkaar. Je weet daarbij een goede balans te vinden tussen menselijkheid en zakelijkheid. Je stelt alles in het werk om een passende baan te vinden en je stimuleert tegelijkertijd dat de medewerker zelf actief aan de slag gaat. Je zet de benodigde instrumenten in tijdens het traject en zorgt voor maatwerk waar nodig om medewerkers optimaal te begeleiden. Je brengt vacatures in beeld die nog niet gepubliceerd zijn en je benadert actief bedrijven, ook als we daar als organisatie nog geen contact mee hebben. Je brengt een netwerk mee waar we gebruik van kunt maken; zowel binnen de overheid, als bij andere organisaties, detacheringsbureaus en relevante samenwerkingspartners. Je ziet ten alle tijden mogelijkheden voor ‘jouw’ kandidaten en je laat geen kans onbenut om de overstap van werk naar werk optimaal en naar wens te laten verlopen voor alle betrokken.

Heb jij

HBO werk- en denkniveau en ervaring in een vergelijkbare rol, ben je bereid te reizen en minimaal 24 uur (3 dagen per week beschikbaar) Reageer dan snel met CV en tarief!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten