Contractmanager Sociaal Domein met kennis van WMO

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
09-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
0
Bekeken
370
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-884

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Bedankt voor de interesse in deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt uit de reacties en kandidaten voorgesteld bij onze opdrachtgever.

Met vriendelijke groet,

H Consultancy Groep b.v.


Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid Holland zoeken wij een Contractmanager/ Inkoper Sociaal Domein met kennis van WMO, die een wezenlijke bijdrage levert aan de (verdere) implementatie van contractmanagement  en geeft mede uitvoering aan de inkoopactiviteiten.

De betreffende gemeente is gastheergemeente voor het Netwerk Sociaal Domein Midden-Holland (NSDMH). Binnen dit netwerk wordt de zorg voor de domeinen Jeugdhulp, Wmo, Beschermd Wonen en Wmo Individuele hulpmiddelen ingekocht voor de omliggende gemeenten.

Binnen de regio is contractmanagement in ontwikkeling. Voor wat betreft inkoop  werkt deze gemeente met het zogenaamde ‘inclusief onderhandelen’ en het ‘bestuurlijk aanbesteden’. De contractmanager/Inkoper vervult een cruciale rol in het ontwikkelen van de relatie met gecontracteerde externe partijen. Daarnaast is de contractmanager/inkoper de verbindende schakel tussen contractmanagement en –beheer, inkoop en de inhoudelijk deskundige beleidsmedewerkers. Ook het opstellen van een sociaal domein brede marktverkenning, ter voorbereiding op de toekomstige inkoop is onderdeel van de functie. In die zin is de betreffende gemeente op zoek naar een expert in de zorgmarkt, bij voorkeur met kennis van de WMO, met verstand van contractmanagement, inkopen en wet- en regelgeving op dat gebied gecombineerd met bestuurlijke sensitiviteit

Taken

Als contractmanager/inkoper binnen het Sociaal Domein krijg je te maken met de ‘zachte’ kant van de zorgaanbieders en de ‘harde’ kant van zorginkopers. De innovatie op het gebied van contractmanagement en inkoop binnen het Sociaal Domein moet meer dan gemiddeld vooral zitten in het vermogen van de contractmanager/inkoper om te kunnen toelichten waarom bepaalde beleidskeuzes op een bepaalde wijze moeten worden uitgewerkt in strategieën. Uiteraard is het van belang dat de contractmanager/inkoper Sociaal Domein de juiste kennis en ervaring met zich meebrengt, maar het is belangrijker om de handigheid te hebben om zich op diverse (bestuurlijke) niveaus te laten gelden.

Vereisten

Minimaal afgeronde HBO opleiding
Aantoonbare kennis van en ervaring met het opbouwen en onderhouden van relaties met zorgaanbieders
Aantoonbare kennis van en ervaring met het monitoren van en sturen op te behalen resultaten door zorgaanbieders en het bijsturen van de aanbieders waar nodig
Aantoonbare ervaring in het inkopen va zorg bij gemeente, zorgverzekeraar, zorgaanbieder, zorgkantoor en/ of provincie
Aantoonbare kennis van en ervaring met wet- en regelgeving op het gebied van inkoop binnen de zorg, waaronder de WMO wet en de inkoop- en aanbestedingswetgeving
Diepgaande kennis van producten en diensten die met decentralisaties van WMO gepaard gaan
Specifieke kennis van de regionale zorgaanbieders en de regionale zorgmarkt is een pre

Competenties

Samenwerken
Resultaatgerichtheid
Politiek bestuurlijke sensitiviteit
Innovatief
Pioniersmentaliteit
Netwerker
Flexibel
Goede onderhandelingsvaardigheden
Goede communicatieve vaardigheden
Sterk verbindend vermogen
Adviesvaardigheden
Efficiënt en effectief omgaan met publieke middelen.

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten