Product analist innovaties in Deventer

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
75-80
Op locatie
Deventer
Reacties
1
Bekeken
475
Status
Gesloten

Omschrijving

Als Product Analist Innovaties ben je verantwoordelijk voor het identificeren, analyseren en vertalen van klant- en gebruikersbehoeften. Deze behoeften zet je om in kwalitatieve ontwikkel requirements die leiden tot nieuwe producten. Hierbij leg je de informatiebehoeften, product- en proceseisen vast door middel van Business Foundations, Epic’s, userstory’s, acceptatiecriteria, visuals en wire frames.

In deze uitdagende functie werk je nauw samen met UX ten aanzien van het definiëren van userflows en features en instrueer je het development team ten aanzien van het functionele resultaat. Daarnaast zorg je voor de bewustwording van problemen en kansen ten aanzien van projecten/initiatieven. Ook heb je de focus op het bereiken van consensus aangaande (gebruikers)behoeften en (business)doelen. Je doorgrondt je domein om deze behoeften en doelen te vertalen naar oplossingsrichtingen en requirements.

Je vormt de brug tussen de business vertegenwoordiger (bijvoorbeeld de Innovatiemanager) en de ontwikkelende disciplines (bijvoorbeeld Scrumteamleden). Hierin werk je onder andere samen met Testers en je houdt rekening met alle aspecten van de bedrijfsvoering en het productgebruik.

In deze functie adviseer je onder andere de Innovatiemanagers ten aanzien van prioriteiten. Ook identificeer en definieer je het geheel aan userstory’s dat nodig is om de doelen van een project/initiatief te realiseren.

 • Academisch werk- en denkniveau;

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een functie als Product Analist;

 • Ruime kennis van de informatie/- en bedrijfsprocessen en architectuurprincipes binnen een uitgeverij, online-/e-commerce bedrijf of vergelijkbare organisaties;

 • Ervaring met project- en releasematig werken middels Agile Scrum, bij voorbeeld als Product Owner (ervaring als Scrum Master is een pre);

 • Affiniteit met (fiscaal) recht is een pre.

De inhurende organisatie is een grote uitgeverij.

Standplaats

Deventer.

Uren per week

40.

Duur opdracht

in ieder geval 3 maanden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-11-2015 11:21
  Plaats
  Beuningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten