Contractmanager/ Inkoper Sociaal Domein (WMO kennis)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
308
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

30-6-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

13-11-2015 om 17:00 uur

Binnen de regio Midden-Holland is contractmanagement in ontwikkeling. Voor wat betreft inkoop werken wij met het zogenaamde ‘inclusief onderhandelen’ en het ‘bestuurlijk aanbesteden’. De contractmanager/inkoper Sociaal Domein levert een wezenlijke bijdrage aan de (verdere) implementatie van contractmanagement en geeft mede uitvoering aan de inkoopactiviteiten. De contractmanager/Inkoper vervult een cruciale rol in het ontwikkelen van de relatie met gecontracteerde externe partijen. Daarnaast is de contractmanager/inkoper de verbindende schakel tussen contractmanagement en –beheer, inkoop en de inhoudelijk deskundige beleidsmedewerkers. Ook het opstellen van een sociaal domein brede marktverkenning, ter voorbereiding op de toekomstige inkoop is onderdeel van de functie.

Als contractmanager/inkoper binnen het Sociaal Domein heb je te maken met de ‘zachte’ kant van de zorgaanbieders en de ‘harde’ kant van zorginkopers. De innovatie op het gebied van contractmanagement en inkoop binnen het Sociaal Domein moet meer dan gemiddeld vooral zitten in het vermogen van de contractmanager/inkoper om te kunnen toelichten waarom bepaalde beleidskeuzes op een bepaalde wijze moeten worden uitgewerkt in strategieën. Uiteraard is het van belang dat de contractmanager/inkoper Sociaal Domein de juiste kennis en ervaring met zich meebrengt, maar het is belangrijker om de handigheid te hebben om zich op diverse (bestuurlijke) niveaus te laten gelden. In die zin is de gemeente Gouda op zoek naar een expert in de zorgmarkt, bij voorkeur met kennis van de WMOmet verstand van contractmanagement, inkopen en wet- en regelgeving op dat gebied gecombineerd met bestuurlijke sensitiviteit.

Het Netwerk Sociaal Domein Midden-Holland is gesitueerd binnen de algemene directie. De contractmanager/inkoper Sociaal Domein legt verantwoording af aan de coördinator contractmanager en inkoop en zal vanwege de zorgmarkt nauw samenwerken met de beleidsteams van de desbetreffende domeinen. Onze ambitie is een sociaal domein brede aanpak gebaseerd op de regionaal gemaakte bestuurlijke keuzes.

Functie eisen

Minimaal afgeronde HBO opleiding.
Kennis van en ervaring met het opbouwen en onderhouden van relaties met zorgaanbieders.
Kennis van en ervaring met het monitoren van en sturen op te behalen resultaten door zorgaanbieders en het bijsturen van de aanbieders waar nodig.
Ervaring in het inkopen va zorg bij gemeente, zorgverzekeraar, zorgaanbieder, zorgkantoor en/ of provincie.
Kennis van en ervaring met wet- en regelgeving op het gebied van inkoop binnen de zorg, waaronder de WMO wet en de inkoop- en aanbestedingswetgeving.
Diepgaande kennis van producten en diensten die met decentralisaties van WMO gepaard gaan is een wens.
Beschikt over specifieke kennis van de regionale zorgaanbieders en de regionale zorgmarkt is een wens.

Competenties

Klantgerichtheid
Resultaatgerichtheid
Politiek bestuurlijke sensitiviteit
Innovatief
Pioniersmentaliteit
Netwerker
Flexibel
Goede onderhandelingsvaardigheden
Goede communicatieve vaardigheden
Sterk verbindend vermogen
Adviesvaardigheden
Efficiënt en effectief omgaan met publieke middelen

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten