Technisch Applicatiebeheerder met Dynamics CRM en Navision ervaring

Intermediair
iSense
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Je gaat aan de slag bij een organisatie met meer dan 500.000 duizend leden. Hiermee is het 1 van de grotere consumentenorganisaties in Nederland.

Wat zoeken ze?

Je bent een communicatief vaardige teamplayer met een sterk analytisch vermogen en je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling. Je zorgt als technisch applicatiebeheerder voor een optimale werking van de verschillende softwareapplicaties. Je bent het aanspreekpunt voor de website en voor een aantal andere applicaties.

Je bent verantwoordelijk voor de installatie, configuratie en het up & running houden van de applicaties. Ze beschikken over een complexe ICT omgeving met als 'kloppend hart' een enterprise service bus die het berichtverkeer regelt tussen de website en de backoffice applicaties zoals Dynamics CRM en Navision. Ook ben je verantwoordelijk voor het deployen van releases, het analyseren en oplossen van productieverstoringen en het technisch up & running houden van de OTAP straat. Je vervult een technische spilfunctie tussen functioneel applicatie beheer, development en systeembeheer.

Naast HBO werk- en denkniveau heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van technisch applicatiebeheer. Je hebt kennis van en ervaring met SQL server omgevingen en informatietechnologie├źn, zoals SOA, Webservices en Webomgevingen (tomcat of IIS).

Het betreft een uitdagende en aantrekkelijke functie voor 40 uur per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten