Ervaren Drupal ontwikkelaar / frontender

Intermediair
Ormer ICT Staffing B.V.
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
409
Status
Gesloten
Referentie
MvdHoek

Afrondingstoelichting

Beste freelancers,

Bedankt voor jullie reacties. Aan de hand van de aangeboden cv's hebben wij reeds een kandidaat geinformeerd en voorgesteld bij onze klant. Mocht u niet geinformeerd zijn, bent u niet aangeboden bij onze opdrachtgever. Toch bedankt voor uw reactie en veel succes met het vinden van een nieuwe opdracht.

Mvg,
Martijn


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Voor een eindklant in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Drupal ontwikkelaar / frontender.

Afdelingsinformatie

GVB Communicatie & Reizigersinfo (C&R) Amsterdam.
De afdeling C&R is verantwoordelijk voor alle in- en externe communicatie van GVB. De afdeling is opgedeeld in drie teams (van ca 3 a 4 medewerkers), met een eigen aandachtsgebied:
Reizigersinformatie
Marketingcommunicatie
In- en externe communicatie

Website

In team 3 zit de contentmanager / webmaster, die verantwoordelijk is voor onder meer de website gvb.nl. In team 1 en 2 zitten de twee webredacteuren. GVB.nl is met name bedoeld voor reizigers en daarnaast voor belangstellenden, stakeholders (over.gvb.nl) en zakelijke partners (zakelijk.gvb.nl). De website in zijn huidige vorm bestaat sinds maart 2015 en is gebouwd in Drupal 7. GVB.nl heeft 12,500 bezoekers en rond 50.000 pageviews per dag. 50% van de bezoekers kijkt via desktop, 40% via smartphone en 10% via tablet.

Functieomschrijving

Het komt regelmatig voor dat er verbeteringen en wijzigingen nodig zijn. Het kan gaan om kleine tot grotere aanpassingen aan bestaande modules, het uitzoeken, implementeren en configureren van nieuwe modules en front-end aanpassingen.
Voor nu ligt er de wens om een flexibele actiesite te maken, die voor verschillende (marketing) acties inzetbaar is en eenvoudig door de redacteuren van kleur en benodigde blokken kan worden voorzien. Wij hebben een OTAP omgeving, waarvan de O een sandbox is, waarin ontwikkeld kan worden.

Samenwerking

De samenwerking is op basis van vooraf in overleg bepaalde projecten, die in grootte en complexiteit kunnen verschillen. Het overdragen van Drupal kennis aan de webmaster kan deel zijn van de opdracht. Werken op het kantoor in Amsterdam kan daarbij handig zijn, maar hoeft niet voor het hele project of voor alle projecten. We houden ervan om mondeling te overleggen, (skype of live) over de voortgang, de testresultaten en wijzigingen, omdat we elkaar dan het beste begrijpen.

Functie-eisen

Wij zoeken voor ontwikkelingen / verbeteringen van onze website een ervaren en gedreven Drupal ontwikkelaar, die met ons mee kan denken over de beste oplossingen en deze trefzeker en betrouwbaar realiseert. Gevoel voor en affiniteit met OV is wenselijk. Wij zien graag een of meer voorbeelden van de sites waaraan aangeboden kandidaat heeft gewerkt.

Startdatum inzet: 1-1-2016

Uren per week 36

Sluitingsdatum: 19-11-2015

Graag zien wij uw cv inclusief motivatie en tarief spoedig tegemoet.

Contact Ormer ICT
Martijn van der Hoek

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  10-11-2015 12:55
  Plaats
  Saint-Silvain-Bellegarde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten