ervaren Drupal ontwikkelaar / frontender

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
245
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in de randstad zoeken we een ervaren Drupal ontwikkelaar / frontender

Functieomschrijving

Het komt regelmatig voor dat er verbeteringen en wijzigingen nodig zijn. Het kan gaan om kleine tot grotere aanpassingen aan bestaande modules, het uitzoeken, implementeren en configureren van nieuwe modules en front-end aanpassingen.
Voor nu ligt er de wens om een flexibele actiesite te maken, die voor verschillende (marketing) acties inzetbaar is en eenvoudig door de redacteuren van kleur en benodigde blokken kan worden voorzien. Wij hebben een OTAP omgeving, waarvan de O een sandbox is, waarin ontwikkeld kan worden.

Functie-eisen

Wij zoeken voor ontwikkelingen / verbeteringen van onze website een ervaren en gedreven Drupal ontwikkelaar, die met ons mee kan denken over de beste oplossingen en deze trefzeker en betrouwbaar realiseert. Gevoel voor en affiniteit met OV is wenselijk. Wij zien graag een of meer voorbeelden van de sites waaraan aangeboden kandidaat heeft gewerkt.
De samenwerking is op basis van vooraf in overleg bepaalde projecten, die in grootte en complexiteit kunnen verschillen. Het overdragen van Drupal kennis aan de webmaster kan deel zijn van de opdracht. Werken op het kantoor in Amsterdam kan daarbij handig zijn, maar hoeft niet voor het hele project of voor alle projecten. We houden ervan om mondeling te overleggen, (skype of live) over de voortgang, de testresultaten en wijzigingen, omdat we elkaar dan het beste begrijpen.

Locatie

Amsterdam

Uren

36

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

nnb

Deadline

20-11-2015 12:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    10-11-2015 12:31
    Plaats
    Veenendaal

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten