Adviseur/ Projectleider Realisatie Basisvoorzieningen Sociaal

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
526
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-10-2016

Optie op verlenging

Onbekend

Aantal uur per week

32-36

Sluitingsdatum

16-11-2015 om 10:00 uur

Diverse programma’s en projecten binnen de uitvoering van de Basisvoorzieningen Sociaal in Zuid vragen extra aandacht en focus om de doelen van het lokale bestuur en de Gebiedsplannen te kunnen realiseren.

  • Als medewerker Beleidsrealisatie Basisvoorzieningen Sociaal geef je vorm en inhoud aan taken binnen dit werkterrein en stelt waar nodig uitvoeringsplannen op. Je signaleert relevante ontwikkelingen en geeft vorm en inhoud aan de realisatie van de basisvoorzieningen sociaal in Zuid.

  • Fungeert als (gedelegeerd) opdrachtgever richting instellingen, onderhandelt met hen over de realisatie van voorzieningen, maakt afspraken over kosten en gewenste kwaliteit.

  • Wordt daar waar nodig als projectleider ingezet op het werkveld realisatie basisvoorzieningen sociaal, bijvoorbeeld op het terrein van armoede, vrijwilligerswerk & mantelzorg, Huizen van de Wijk of GGZ/LVB aanpak.

  • Onderhoudt contacten met de betrokken afdelingen.

  • Houdt overzicht en inzicht in de P&C cyclus van bijvoorbeeld het programma Zorg en Welzijn.

  • Uitvoeren van diverse taken binnen de subsidiecyclus (onderhandelen, beschikken, vaststellen).

  • Bestuurlijke besluitvorming: het schrijven van brieven, memo’s en rapportages en deze in de besluitvorming brengen.

  • Geeft uitvoering aan het proces rondom de taakstelling op subsidies.

Functie eisen

in de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan op het terrein van vrijwillige inzet en mantelzorg, buurtontwikkeling en buurthuiswerk, participatie & activering, jeugdbeleid, zorg & welzijnsbeleid (Basisvoorzieningen sociaal).
in de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan bij een gemeente en een gebiedscommissie (stadsdeel of bestuurscommissie) op het terrein van jeugd, zorg & welzijn en/of participatie & activering.
minimaal 2 jaar ervaring met projectleiderschap of programmamanagement ten aanzien van de beleidsrealisatie van het sociaal domein is een wens.
een coördinerende, beleidsmatige functie gehad binnen het sociaal domein is een wens.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten