Regisseur Veiligheid

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
1
Bekeken
458
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-887

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer,

Bedankt voor uw interesse in deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt uit de reacties en een kandidaat voorgesteld bij onze opdrachtgever.

Met vriendelijke groet,

H Consultancy Groep b.v.


Omschrijving

Voor een gemeente in Noord Holland zoeken wij een Regisseur Veiligheid die, in samenwerking met de Projectleider radicalisering, werkzaamheden met betrekking tot casuïstiek in afstemming met de centrale afdeling van de gemeente uit gaat voeren.

De Regisseur radicalisering werkt in het team Veiligheid van de afdeling Bestuur en Organisatie. Team Veiligheid adviseert het bestuur en de directie over alle issues die Veiligheid en Openbare Orde betreffen. Het team bestaat uit circa a 8 medewerkers en een coördinator. Door de aanscherping van het stedelijke beleid is de gemeente op zoek naar een regisseur radicalisering. De huidige bezetting van het team Veiligheid is onvoldoende om de spelende problematiek aan te pakken. Dit komt door verschillende factoren op het terrein van veiligheid en openbare orde, waaronder de bestuurlijke prioriteit en de complexere problematiek.

Taken

Het verzamelen van informatie door in overleg te treden met relevante partners

Het opstellen van een plan van aanpak per casus

Het signaleren van ontwikkelingen en communiceert hierover met relevante partners zoals OOV, het regieoverleg en andere ketenpartners.

Draagt zorgt voor de uitvoering van het plan van aanpak en organiseert de afstemming en informatie-uitwisseling tussen betrokken partners in een uitvoerdersoverleg

Draagt zorg voor een evaluatie van de casusaanpak en koppelt de bevindingen terug aan centrale stad

Is aanspreekpunt voor samenwerkingspartners bij de betreffende casuïstiek.

Vereisten

Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO/WO diploma

In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een overheidsorganisatie met aantoonbare kennis van de problematiek (radicalisering), afhandeling casuïstiek en advisering in een politieke omgeving

In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring als adviseur in een politieke omgeving

In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar advieservaring op HBO/WO niveau binnen een G4 gemeente

Competenties

Omgevingsbewustzijn
Samenwerken
Coachen
Resultaatgerichtheid
Verantwoordelijkheid

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

 

 

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    11-11-2015 10:03
    Plaats
    Alkmaar

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten