Senior werkvoorbereider

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
294
Status
Gesloten
Referentie
IGB51841540

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een senior werkvoorbereider met aantoonbare ervaring met voorbereiding op het gebied van maaiveldinrichting, infrastructuur, faseringen en dit alles bij projecten in een stedelijke omgeving.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in de provincie Noord-Holland.

U bent werkzaam voor het Ingenieursbureau. Het ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, wegen waterbouw. Zij hebben expertise op het gebied van civiele constructies, water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en project- en contractmanagement. Met grote ambitie voor de stad adviseren en sturen zij projecten van idee tot en met de uitvoering.
Op het gebied van infrastructuur, civiele techniek en inrichting van de openbare ruimte werkt het ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam aan projecten van planvorming tot en met uitvoering.
In de ontwerpfase zijn we verantwoordelijk voor de technische uitwerking van een project op het gebied van ruimtelijke inrichting en/of infrastructuur. Traditioneel werken we veel met RAW bestekken, maar we zien een verschuiving naar andere contractvormen.
Zij werken aan de metropool Amsterdam en zijn betrokken bij de grote en belangrijke bouwprojecten van Amsterdam, zoals de Zuidas & Zuidasdok, Noord / Zuidlijn, de nieuw entree aan het IJ (IJsei), IJburg (landmaken), Overhoeks en Amstelkwartier. Ook houden zij de stad op orde door het uitvoeren van groot onderhoud aan straten, bruggen en openbare verlichting.
De op te starten projecten in Amstel III- en ArenA-gebied vallen onder aansturing van een projectmanager. Binnen het projectteam gaat u samenwerken met de toezichthouder, de directievoerder, de ontwerper, de planner en stuurt u werkvoorbereiders aan wanneer nodig.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U stuurt externe ingenieursbureaus aan (die wenstracés, ramingen, bestekken, et cetera verzorgen).

 • U gaat gesprekken aan met stakeholders (kabel & leidingbedrijven, bewoners, bedrijven, aannemers, et cetera).

 • U maakt het concept bewonersbrieven in afstemming met de afdeling communicatie.

 • U toetst producten (bestek, tekeningen, ramingen, et cetera).

 • U signaleert risico’s en voert mogelijke beheersmaatregelen uit.

 • U verzorgt de gehele aanbestedingsprocedure via Tenderned in samenwerking met team Inkoop van het Ingenieursbureau.

 • U begeleidt zelfstandig kleine (deel)projecten.

Eisen

 • U beschikt over een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als senior werkvoorbereider.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 6 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met voorbereiding op het gebied van maaiveldinrichting, infrastructuur, faseringen en dit alles bij projecten in een stedelijke omgeving.

 • U bent proactief en nauwkeuring en weet goed overzicht te houden.

 • U hebt bij voorkeur in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan als senior werkvoorbereider in het Amsterdamse.

 • U kunt omgaan met complexe projecten zoals het omgaan met het bestuur, omgaan met veel stakeholders en werken onder tijdsdruk.

 • U hebt bij voorkeur in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar ervaring opgedaan met digitaal tekenen (microstation en NLCS).

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind mei 2016, met optie tot verlenging. In onderling overleg kan tot 1 januari 2016 gestart worden met minimaal 16 uur per week gemiddeld. Vanaf 1 januari 2016 is 36 uur per week beschikbaar een vereiste. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 10 november aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten