Adviseur duurzaamheid

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Wageningen
Reacties
0
Bekeken
682
Status
Gesloten
Referentie
IGB51841544

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
We zoeken een adviseur duurzaamheid met ervaring op het gebied van energie / klimaat voor een gemeente.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Gelderland.

Binnen de gemeente is de afdeling Beleid, Infrastructuur en Milieu verantwoordelijk voor het maken van beleid op gebied van specialistische vakgebieden zoals, verkeer, groen- en wegenonderhoud, geluid, bodem, energie / klimaat, water en riolering. Daarnaast adviseren de adviseurs van deze afdeling over visies, ruimtelijke projecten en plannen ten behoeve van de ruimtelijke inrichting, de woon-, werk- en leefomgeving en vormgeving van de gemeente. De afdeling Beleid Infrastructuur en Milieu heeft circa 20 medewerkers. 

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U adviseert op het gebied van duurzaamheid, voornamelijk rond de thema’s duurzame energie en energiebesparing in de bestaande bouw.

 • U geeft leiding aan projecten.

 • U bent verantwoordelijk voor het realiseren van diverse onderdelen van het duurzaamheidsprogramma, zoals bijvoorbeeld de wijkaanpak (energiebesparing), het maken van een Routekaart ‘Hoe naar energieneutraliteit?’ en het organiseren van een Platform Energieneutraal.

 • U stimuleert en regisseert participatie en interactie met partijen en organisaties uit de samenleving, die een bijdrage leveren aan de duurzaamheidsambities van de gemeente.

Eisen

 • U beschikt over een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau.

 • U bent in staat om zelfstandig te adviseren rond de thema’s duurzame energie en energiebesparing in de bouw, en projecten rond deze thema’s uit te voeren en begeleiden.

 • U bent goed in staat om risico’s in te schatten en belangen af te wegen.

 • U hebt aantoonbaar tenminste 5 jaar ervaring binnen het domein van milieu / duurzaamheid, voornamelijk op het gebied van energie / klimaat.

 • U bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen uw vakgebied en hebt een uitstekend gevoel voor politiek bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen.

 • U beschikt over uitmuntende communicatieve en sociale vaardigheden.

Deze eisen zijn harde selectiecriteria. Als u hier niet aan voldoet, heeft reageren geen zin.

Waar?

Regio Wageningen

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind december 2015, met een optie tot verlenging. Eventueel kunt u deze functie als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

Hoe?

Reageer vóór maandag 16 november aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten