Consulent Leerplicht

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Naaldwijk
Reacties
0
Bekeken
226
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8

Sluitingsdatum

13-11-2015 om 9:00 uur

Als consulent Leerplicht voer je werkzaamheden uit op het gebied van Leerplicht. Naast handhaving is preventie en voorlichting een belangrijk onderdeel van de functie. Hierbij beheer je een eigen caseload, waarbij je een duidelijke diagnose en trajectplan opstelt en de voortgang bewaakt (inclusief nazorg). Gedurende het traject heb jij de rol van regisseur.

Het gaat dan om zowel beleid als uitvoering. Beleid op het terrein van cultuur, sport, welzijn, participatie, zorg, jeugd en onderwijs; uitvoerende taken op het terrein van zorg en sociale zaken. In 2015 is een groot aantal taken op gebied van jeugdzorg, Wmo/ AWBZ en participatie van Rijk en provincie naar gemeenten verschoven en per 1 januari is de participatiewet van kracht gegaan. Om de invoering van de participatiewet te realiseren in relatie tot de taken vanuit het rijk is de afdeling Samenleving tijdelijk versterkt.

Team Participatie is belast met de uitvoering van de Wet inburgering, Wet kinderopvang, re-integratie en participatie, VSV/Leerplicht en schuldhulpverlening.

Functie eisen

In het bezit van een geldig BOA bewijs is een eis.
HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
Minimaal 3 jaar werkervaring als consulent Leerplicht gedurende de laatste 5 jaar bij een gemeentelijke instelling
Kennis van de Leerplichtwet, Wet op de kwalificatieplicht en de RMC-wetgeving
Affiniteit met VO leerlingen

Over Match

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten