Juridisch Adviseur VTH en Ontgrondingen (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
groningen
Reacties
0
Bekeken
251
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

30-06-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

17-11-2015 om 17:00 uur

Binnen de afdeling Omgeving & Milieu spelen juridische kwesties op het gebied van VTH en Ontgrondingenwet. Deze zijn daarnaast ook bestuurlijk van aard.

We zoeken voor de afdeling Omgeving & Milieu een ervaren jurist bestuursrecht met grondige kennis van VTH, BRZO, afvalstoffenrecht en Ontgrondingenwet, die inhoudelijk juridisch specifiek kan afstemmen met verschillende stakeholders, zoals bedrijven, advocaten, curatoren, bestuurders, directies en toezichthouders.

Functie eisen

Nederlands Recht, Staats- en bestuursrecht.
Minimaal 5 jaar relevante ervaring op complexe juridische dossiers.
Specifieke kennis van faillissementsrecht, insolventierecht, retentierecht en de Ontgrondingenwet en VTH grijs milieu (oa afvalstoffenrecht en BRZO).
Minimaal 10 jaar bij relevante overheidsorganisaties

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten