Drupal Ontwikkelaar / Frontender (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
802
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-1-2016

Einddatum

1-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

19-11-2015 om 12:00 uur

Wij zoeken voor ontwikkelingen /verbeteringen van onze website een ervaren en gedreven Drupal ontwikkelaar, die met ons mee kan denken over de beste oplossingen en deze trefzeker en betrouwbaar realiseert. Gevoel voor en affiniteit met OV is wenselijk.

De afdeling C&R (Communicatie & Reizigersinfo) is verantwoordelijk voor alle in- en externe communicatie van GVB. De afdeling is opgedeeld in drie teams (van ca 3 a 4 medewerkers), met een eigen aandachtsgebied:

Reizigersinformatie
Marketingcommunicatie
In- en externe communicatie
Het komt regelmatig voor dat er verbeteringen en wijzigingen nodig zijn. Het kan gaan om kleine tot grotere aanpassingen aan bestaande modules, het uitzoeken, implementeren en configureren van nieuwe modules en front-end aanpassingen.
Voor nu ligt er de wens om een flexibele actiesite te maken, die voor verschillende (marketing) acties inzetbaar is en eenvoudig door de redacteuren van kleur en benodigde blokken kan worden voorzien. Wij hebben een OTAP omgeving, waarvan de O een sandbox is, waarin ontwikkeld kan worden.

Functie eisen

HBO denk en werkniveau
Meerjarige relevante werkervaring is een eis.
affiniteit met OV

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten