Assistent accountmanager

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland Zuid
Reacties
0
Bekeken
519
Status
Gesloten
Referentie
PR

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is op zoek naar een assistent accountmanager PB Vermogenden (schaal 6) voor een opdracht met een duur van ongeveer 5 ½ maanden voor 36 uur per week . Het betreft een vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof.
De belangrijkste eisen zijn: hands-on mentaliteit, veel ervaring met Siebel en de werkprocessen goed kennen, schriftelijk sterk, nuchter. Daarnaast iemand die het klantbelang centraal stelt en de focus heeft op de samenwerking met de accountmanager en de andere collega’s. Iemand die flexibel is in tijden en uren en zich makkelijk aanpast aan een nieuw team. Het liefst iemand met ervaring binnen PB en die met name ruime ervaring heeft op het gebied van Beleggen (dit is een must). Ervaring op het gebied van PKV is minder belangrijk, omdat dit minder voorkomt. Daarnaast moet de kandidaat in het bezit van alle diploma's die van belang zijn voor deze functie.

Het team
Het team bestaat uit 17 fte, waarvan 3 fte accountmanagers PB Vermogenden, 3 fte assistent accountmanagers PB Vermogenden, 5 fte Vermogensmanagers, 5fte assistent Vermogensmanagers en 1 fte manager Vermogenden.

De functie
Rabobank zoekt een assistent accountmanager Private Banking B voor 36 uur per week. Als assistent ben je hét aanspreekpunt voor de Private Banking klanten van onze Rabobank. Je levert service en adviseert en verkoopt zelfstandig producten uit ons assortiment op het gebied van betalen, sparen, verzekeren en lenen. Hierbij stel je het belang van de klant centraal. Daarnaast ondersteun je de accountmanager bij het opstellen van het portefeuilleplan en de doelstellingen, bij de analyse van de resultaten en het bepalen van de relatiestrategie. Je bereidt klantgesprekken van de accountmanager voor, geeft tips mee en verzorgt offertes, overeenkomsten en polissen. Kortom, je bent een proactieve duizendpoot.

Je bagage

  • Je hebt een hbo-diploma en relevante kennis en ervaring binnen Private Banking.

  • Je houdt van klantcontact en wil klanten op de best mogelijke manier helpen.

  • Je bent administratief sterk en kunt goed plannen.

  • Je bent resultaatgericht, hebt klantfocus en kunt goed samenwerken.

  • Je houdt van aanpakken en ziet hectiek als een uitdaging.

  • Je bent wft gecertificeerd (incl. PE).

Onze bank
Wij willen als coöperatieve financiële dienstverlener de ambities van onze klanten mogelijk maken door het bieden van de best mogelijke financiële diensten die zij als passend ervaren. Hierbij streven wij naar een duurzame relatie met onze klanten in hun omgeving. Deze manier van denken en doen is voor ons iets vanzelfsprekends. Ook binnen de bank gaan we zo met elkaar om. Resultaatgericht en met oog voor de omgeving en voor elkaar.

Start opdracht

Z.S.M.

Eind opdracht

6 maanden

Uren per week

36

Reageren kan tot 15-11-2015! Met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en excl. BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten