Projectleider Radicalisering

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
1
Bekeken
488
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-888

Omschrijving

Voor een gemeente in Noord Holland zoeken wij een Projectleider Radicalisering die zorg draagt voor de uitvoering van de stadsdeelaanpak en werkt hierbij nauw samen met de centrale eenheden van de gemeente.
De projectleider radicalisering werkt in het team Veiligheid van de afdeling Bestuur en Organisatie. Team Veiligheid adviseert het bestuur en de directie over alle issues die Veiligheid en Openbare Orde betreffen. Het team bestaat uit ca 8 medewerkers en een coördinator.

Taken

Onderhouden van bestaande netwerken en contacten.
Bijwonen van verschillende vormen van overleg met zowel interne als externe partners
Onderhouden van de informatiepositie op dit thema binnen en buiten het stadsdeel (advies verstrekken op dit vraagstuk en/of doorverwijzen i.s.m. het Meld en adviespunt Radicalisering OOV)
Signalering van problematiek rondom (vermeende) radicalisering en polarisatie.
Uitvoering van de huidige stadsdeelaanpak op het terrein van preventie van radicalisering; voorbeelden hiervan zijn: discussie- of voorlichtingsbijeenkomsten over relevante onderwerpen, trainingen voor professionals, trainingen om groepen kwetsbare jongeren te leren om hun isolement te doorbreken, samenwerking met sleutelfiguren en intergenerationele gesprekken binnen moskeeorganisaties.
De gezochte professional heeft bij voorkeur ervaring met de aanpak van radicalisering in een grote stad in het bijzonder

Vereisten

Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een overheidsorganisatie met aantoonbare kennis van de problematiek (radicalisering), afhandeling casuïstiek en advisering in een politieke omgeving
Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO/WO diploma
Minimaal 3 jaar advies ervaring op HBO/WO niveau binnen een stadsdeel of een G4 gemeente
Minimaal 3 jaar ervaring met de aanpak van radicalisering en polarisatie

Competenties

Omgevingsbewustzijn
Samenwerken
Coachen
Resultaatgerichtheid
Verantwoordelijkheid

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    10-11-2015 16:43
    Plaats
    BUSSUM

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten