Regisseur Openbare Orde en Veiligheid

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Noord Holland
Reacties
0
Bekeken
374
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-889

Omschrijving

Voor een 100.000+ gemeente in de Randstad zoeken wij een Regisseur Openbare Orde en Veiligheid die met name wordt ingezet op twee lopende stedelijke programma’s:

  • De treiteraanpak: hierbij werkt de regisseur OOV nauw samen met de huidige stadsdeelregisseur en het meldpunt zorg en overlast. Van de regisseur OOV wordt verwacht dat hij/ zij zelfstandig casus oppakt en deelneemt aan stedelijke overleggen op dit terrein.

  • Regie op individuen in het kader van jeugd en veiligheid: hierbij vervult de regisseur OOV een rol binnen een stedelijk project, waarbij nauw wordt samengewerkt met de projectleiders jeugd en veiligheid en het actiecentrum veiligheid.

De Regisseur Openbare Orde en Veiligheid (OOV) werkt in het team Veiligheid van de afdeling Bestuur en Organisatie. Team Veiligheid adviseert het bestuur en de directie over alle issues die Veiligheid en Openbare Orde betreffen. Het team bestaat uit ca 8 medewerkers en een coördinator.

Taken

Verzamelt relevante informatie over individuen en draagt zorgt voor het opstellen en bijhouden van een basisdossier
Regisseert de totstandkoming, uitvoering en monitoring van een plan van aanpak en interventies en maakt daarbij gebruik van de bestaande netwerken
Legt de verbinding tussen uiteenlopende signalen op het gebied van overlast, criminaliteit en zorg (van politie tot jeugdhulpverlening en jongerenwerk) en stuurt op deze verbinding
Fungeert als spin in het web en regievoerder voor lokale partners
Informeert Dagelijks Bestuur en Sub driehoek waar nodig over de voortgang van de aanpak
De gezochte professional heeft bij voorkeur ervaring met de Amsterdamse aanpak op de problematiek van de Treiteraanpak en jeugd en veiligheid.

Vereisten

Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een overheidsorganisatie met aantoonbare kennis van de problematiek (radicalisering), afhandeling casuïstiek en advisering in een politieke omgeving
Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO/WO diploma
Minimaal 3 jaar ervaring als adviseur in een politieke omgeving
Minimaal 3 jaar advies ervaring op HBO/WO niveau binnen een stadsdeel of een G4 gemeente

Competenties

Omgevingsbewustzijn
Samenwerken
Resultaatgerichtheid
Verantwoordelijkheid

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten