Delphi APP ontwikkelaar (min. IOS en Android)

Opdrachtgever
WIZZ software en service
Geplaatst op
10-11-2015
Periode
Binnen een week
Uurtarief
50
Op locatie
Zutphen
Reacties
2
Bekeken
553
Status
Gesloten
Referentie
APP development

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Ten behoeve van een CRM-applicatie willen we een APP ontwikkelen waarmee bepaalde onderdelen van de applicatie ontsloten worden op mobiele apparaten.

In eerste instantie denken we aan het uitwisselen van afspraken in de agenda. In een later stadium kan het uitwisselen van klantgegevens en het registreren van gereden kilometers nog worden toegevoegd.

In de APP moeten afspraken toegevoegd en gewijzigd kunnen worden. Dit moet per gebruiker/medewerker geautoriseerd kunnen worden.
In sommige situaties moet er ook een terugkoppeling plaatsvinden of een afspraak is nagekomen. Denk hierbij aan een surveillanceauto die op die wijze kan aangeven dat een bepaald object is bezocht/gecontroleerd. Ook moet er de mogelijkheid zijn om een omschrijving met bijzonderheden bij de afspraak vast te leggen. Deze gegevens moeten worden teruggekoppeld aan de CRM-applicatie.

In de CRM-applicatie worden een aantal specifieke eigenschappen voor een afspraak vastgelegd. Zo wordt o.a. de medewerker en een afspraaktype vastgelegd. Het afspraaktype is feitelijk de taak/dienst die moet worden uitgevoerd.

Binnen de CRM-applicatie moet de mogelijkheid geboden worden om "real-time" te synchroniseren of "on demand"/"push". Dit is afhankelijk van de werkwijze bij onze klanten en de daaraan gerelateerde beschikbaarheid van de SQL Server database. Deze kan namelijk in de Cloud of lokaal (desktop/laptop) geïnstalleerd zijn.

De APP wordt bij voorkeur in Delphi XE7 ontwikkeld (incl. Mobile Add-on pack). De APP moet minimaal beschikbaar zijn op IOS en Android.
De ontwikkelde broncode dient goed gedocumenteerd te worden en wordt ook opgeleverd.

Invulling over de integratie van APP en CRM-applicatie staat nog open voor discussie (bijvoorbeeld via API of APP tethering).

De opdracht betreft een nauw samenwerkingsverband waarbij jij als freelancer de aansturing voor jouw rekening neemt. Hierbij wordt tevens bepaald wie welke onderdelen gaat ontwikkelen.

Wanneer je ervaring hebt op het gebied van APP ontwikkeling met Delphi en affiniteit hebt met de beschreven opdracht, dan hoop ik dat je een reactie plaatst.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  23-11-2015 15:03
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-11-2015 17:05
  Plaats
  Zutphen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten