Chief Information Security Officer

Intermediair
Novaccent
Geplaatst op
11-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
3.000 - 7.000 euro
Op locatie
Deventer
Reacties
0
Bekeken
77
Status
Gesloten
Referentie
NOMB01045

Omschrijving

Functie omschrijving

Jij zorgt ervoor dat gegevens van inwoners, bedrijven en partners bij de gemeente in veilige handen zijn. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en actualiseren van informatiebeveiligingsbeleid en houdt toezicht en adviseert over de uitvoering van en controle op dat beleid. Intern en extern ben jij het aanspreekpunt als het gaat om informatiebeveiligingsvraagstukken. Je kunt op bestuurlijk niveau adviseren en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het (lijn)management. Je organiseert risicoanalyses en interne/externe audits (DigID audits). Je zorgt voor een registratie(systeem) van beveiligingsincidenten en bewaakt het gebruik en adviseert over het afhandelen van de incidenten. Daarnaast neem je preventieve maatregelen om incidenten te voorkomen en draagt bij aan de bewustwording bij collega’s, leveranciers en verbonden partijen.

 

  

 

Functie eisen

Je hebt academisch werk- en denkniveau.
Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van informatiebeveiliging.
Je hebt aantoonbare affiniteit met informatie-advies.
Je hebt aantoonbare ervaring met strategische advisering.
Je hebt ervaring met Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG).
Je hebt ervaring met werken in een complexe omgeving met verschillende belangen en partijen en hebt bewezen hierin meerjarig succesvol te zijn geweest.
Je hebt kennis van specialistische beveiligingstechnieken, zoals encryptie.
Je bent omgevingsbewust, oplossingsgericht, kwaliteitsgericht, zorgvuldig en kunt goed samenwerken. 

Mocht je interesse hebben in deze vaste baan, dan bespreken wij graag verdere details. Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie in Word formaat. Bij voorbaat dank.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten