Actuaris,

Opdrachtgever
Detabase
Geplaatst op
11-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
33
Status
Gesloten

Omschrijving

Bijzonderheden
Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.
Werkzaamheden
Actuaris

De functie
Je gaat je bezig houden met financiele controle en periodieke rapportages van bedrijfstakpensioenfondsen. Ervaring met het overleggen met externe accountants, vermogensbeheerders en ander partijen rondom het pensioenfonds. Aansluiting van financiele gegevens met bronbestanden.

Het profiel
We zijn op zoek naar kandidaten die zich herkennen in onderstaande; - Kennis van de processen binnen een pensioen uitvoeringsorganisatie; - Kennis van de financiele inrichting minimaal op het niveau van WO; - Ervaring met zelfstandig werken en daar ook de leiding in kunnen nemen. Daarnaast ben je servicegericht, nauwkeurig en heb je goede communicatieskills. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling
De afdeling bestaat uit 15 medewerkers die allemaal een financiele opleiding hebben. De afdeling staat midden in de organisatie waardoor er veel relaties zijn met andere afdelingen. De medewerkers nemen volledig eigen verantwoordelijkheid voor hun werkzaamheden.

Wij bieden
Een functie voor de periode van 1 januari 2016 tot 1 juli 2016 voor 40 uur per week, locatie De Meern.

Uurtarief tussen de € 80 en € 85 incl. reiskosten excl. BTW, afhankelijk van kennis en vaardigheden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten