Ervaren Recruiter

Opdrachtgever
InterimWorX
Geplaatst op
11-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Regio Utrecht
Reacties
0
Bekeken
55
Status
Gesloten
Referentie
O150146

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in regio Utrecht werft InterimWorX HRM een ervaren

interim Recruiter

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een stabiele, groeiende organisatie in verandering. De organisatie is actief binnen een specialistische IT niche markt: uitwisseling van vertrouwelijke gegevens tussen diverse instanties. In verband met de uitdagende groei waar de organisatie voor staat, is er binnen de afdeling HR ruimte voor een ervaren Recruiter met focus op IT kandidaten.

Functie
In de rol van interim Recruiter lever je een belangrijke rol in het realiseren van de groeidoelstelling van de organisatie. Je draagt zorg voor de juiste invulling van vacatures op de gebieden IT (beheer en ontwikkeling), relatiemanagement en de diverse stafdiensten, waaronder communicatie en Finance.
Hierbij benut je jouw talenten in de volledige breedte van het wervingstraject. Van het, in samenwerking met de lijnmanagers, opstellen van de juiste wervende vacaturetekst, het neerzetten van doeltreffende arbeidsmarktcommunicatie, tot het actief searchen en hunten, voeren van selectiegesprekken samen met de lijnmanagers en het adviseren van management en HR adviseur over te bieden arbeidsvoorwaarden aan kandidaten.
Het betreft een zelfstandige rol in een klein HR team, waarin je alle creativiteit, initiatief en enthousiasme kwijt kunt.

Wie ben jij?
Je bent een doortastende, resultaatgerichte persoonlijkheid die enthousiasme en positiviteit meebrengt. Door jouw kritische blik en overtuigingskracht weet jij de managers op de juiste manier te adviseren en de kandidaat te enthousiasmeren. Uiteraard zijn jouw communicatieve, commerciële en sociale vaardigheden sterk ontwikkeld en zorg je door middel van jouw creativiteit voor nieuwe ideeën op het gebied van recruitment. Je beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding en tenminste 3 jaar ervaring als recruiter, met een sterke voorkeur op het gebied van IT. Uiteraard heb je uitgebreide kennis van recruitmentprocessen en systemen, de IT arbeidsmarkt en social media.

Aanbod
Een interim opdracht per 1 januari 2016 tot 1 juli 2016, met optie op verlenging, met volop ruimte voor initiatief, binnen een organisatie die staat voor een uitdaging. De omvang is 20 tot 24 uur per week, in goed overleg over de week te verdelen. De opdracht is zowel in te vullen op basis van zelfstandigheid, als op basis van een projectovereenkomst bij InterimWorX HRM.

Interesse
Heb je interesse in deze functie en/of wil je graag aanvullende informatie? Neem dan contact op met Eline Weeda of Dorris van Duijn, telefonisch via 010-477 44 58. Direct solliciteren kan ook. Wij ontvangen graag CV en bondige motivatie voorzien van indicatief all-in uurtarief via www.interimworx.nl of via recruitment@interimworx.nl o.v.v. referentienummer O150146.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten