Online Marketing Regisseur

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
11-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
446
Status
Gesloten
Referentie
92150263

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op deze aanvraag. Wij hebben middels diverse kanalen zeer veel goede reacties mogen ontvangen.
Uiteindelijk hebben wij hieruit de meest geschikte kandidaat geselecteerd.

Helaas zijn wij door het aantal reacties niet in staat iedereen persoonlijk te benaderen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.
Wel blijven wij graag met u in contact voor toekomstige opdrachten en nemen uw gegevens graag op in ons bestand.


Omschrijving

De functie
In deze functie ben je als online regisseur verantwoordelijk voor de online doorvertaling van de communicatie concepten naar een volledige online marketingmix, door het initiëren en uitvoeren van campagnes en optimalisaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor funnel en conversieoptimalisatie binnen de sales & service van onze digitale klantbediening. Voor de online doorvertaling van de concepten en realisatie werk je nauw samen met een multidisciplinair marketing team. Je verplaatst je gemakkelijk in de klant en zijn/haar online en mobiele behoefte en belang. Je bent de spin in het web voor succesvolle sales & service van onze Bank & Leven proposities( financiële dienstverlening) via de digitale kanalen. Met daarbij oog voor de interactie tussen de (online en offline) andere kanalen. Jij zorgt samen met interne en externe collega’s dat onze digitale kanalen optimaal ingezet worden en succesvol zijn. Van start van de online oriëntatie, traffic generatie, online aanvragen, product sluiten tot aan services in de beheer fase. -Je vertaalt proposities naar winnende online marketing concepten waarmee je klanten echt raakt. Hierbij combineer je jouw kennis van online met de kennis op het gebied van complexe financiële verzekeringsproducten en maatschappelijke ontwikkelingen. -Je maakt gebruik van de complete online promotiemix, afgestemd op de doelgroep. -Je ontwikkelt een strategie én tactiek om nieuwe online verkopen te realiseren en om de huidige aantallen verkopen (per product of kanaal) te verhogen. -Je bent als online marketing regisseur verantwoordelijk voor het online media budget, uitvoering en optimalisatie van de online promotiemix. -Je bent verantwoordelijk voor het neerzetten en optimaliseren van onze online marketing “onderstroom/always-on”, om zo ook buiten de campagnes onze conversie op peil te houden. -Jij bent het aanspreekpunt voor de online bureaus en uiteindelijk ook voor de verkopen van het marktsegment binnen het online kanaal. -Je hebt een voortrekkersrol in de doorontwikkeling van onze internetpropositie. Innovatie staat bij jou hoog in het vaandel. -Je bent in staat om business requirements concreet door te vertalen naar online activiteiten en projecten. -Je bent in staat om engagementcampagnes op te zetten die een brug slaan tussen offline en online en ontwikkel je samen met het multifunctionele team succesvolle campagnes die voldoen aan de sales-en merkdoelstellingen.
 
Het profiel
Als online marketing regisseur heb je: •Minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding •Minimaal 4 jaar werkervaring in een commerciële online omgeving (harde eis) •Een bewezen track record in online, bij voorkeur binnen de financiële productdomeinen van bank-en leven financiële verzekeringsproducten. •Ruime ervaring met data-gedrevenheid waarbij meten=weten een gegeven is, commercieel denken is daarbij een must •Een pro-actieve houding en ‘hands-on’ mentaliteit •Een trackrecord op het gebied van online funnel optimalisatie en conversieoptimalisatie vanuit sales en service doelstellingen. Via online campagnes, maar ook de online klantbediening die je steeds beter hebt gemaakt. •Aantoonbare ervaring met het optimaliseren en verbeteren van de customer journey •Aantoonbare ervaring met Agile-methoden, scrum en projectmanagement is een pré. Wij zijn op zoek naar een online marketing regisseur met een ondernemersmentaliteit. Iemand die kan helpen om onze proposities op gebied van bank en leven(financiële dienstverlening) te vertalen naar online. Je bent resultaatgericht en kostenbewust en kan verbinden en jezelf goed verplaatsen in onze klanten. Je hebt al mooie successen behaald en je wilt je graag verder ontwikkelen in online klantbediening bij een grote organisatie. Kortom, je bent een sparringpartner op en top, kan zowel op strategisch als operationeel niveau leveren, bent pro-actief en een aanspreekpunt voor je collega’s. Delivery staat bij jou zeer hoog in het vaandel. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant datgene wat werkelijk nodig is.
 
Jouw afdeling
Vanuit jouw rol als online marketing regisseur maak je deel uit van het team Digital & Marktcommunicatie en werk je nauw samen met andere collega’s binnen het multifunctionele team voor Bank & Leven(financiële dienstverlening) om gezamenlijk de doelstelling en ambities voor dit team te gaan waarmaken. Werken als team vinden we belangrijk, maar ook zelfstandig weet jij je weg te vinden binnen de organisatie. We willen graag verder professionaliseren. Word jij onze nieuwe collega en sparringpartner?
 
Wij bieden
Een afwisselende baan voor 36 uur per week binnen de divisie Centraal Beheer Achmea voor de duur van 2 maanden, locatie Apeldoorn. De startdatum is per 1 december a.s.

Uurtarief tussen de € 65 en € 75 incl. reiskosten, inclusief BTW afhankelijk van kennis en vaardigheden.

Graag ontvangen wij je op de functie toegespitste cv en motivatie uiterlijk 13 november 10.00 uur.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    13-11-2015 09:52
    Plaats
    Tilburg

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten