Recruiter (part-time, ICT)

Opdrachtgever
InterimWorX
Geplaatst op
11-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
iov
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
45
Status
Gesloten
Referentie
O150153

Omschrijving

Opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een stabiele en groeiende organisatie. In verband met de uitdagende groei waar de organisatie voor staat, is er binnen de afdeling HR ruimte voor een ervaren Recruiter met focus op IT kandidaten.

Functie
In de rol van interim Recruiter lever je een belangrijke rol in het realiseren van de groeidoelstelling van de organisatie. Je draagt zorg voor de juiste invulling van vacatures op de gebieden IT.
Hierbij benut je jouw talenten in de volledige breedte van het wervingstraject. Van het opstellen van de juiste wervende vacaturetekst, het neerzetten van doeltreffende arbeidsmarktcommunicatie, tot het actief searchen en hunten, voeren van selectiegesprekken samen met de lijnmanagers en het adviseren van management en HR adviseur over te bieden arbeidsvoorwaarden aan kandidaten.

Wie ben jij?
Je bent een doortastende, resultaatgerichte persoonlijkheid die enthousiasme en positiviteit meebrengt. Door jouw kritische blik en overtuigingskracht weet jij de managers op de juiste manier te adviseren en de kandidaat te enthousiasmeren. Uiteraard zijn jouw communicatieve, commerciƫle en sociale vaardigheden sterk ontwikkeld en zorg je door middel van jouw creativiteit voor nieuwe ideeƫn op het gebied van recruitment. Je beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding en tenminste 3 jaar ervaring als recruiter, met een sterke voorkeur op het gebied van IT. Uiteraard heb je uitgebreide kennis van recruitmentprocessen en systemen, de IT arbeidsmarkt en social media.

Aanbod
Een interim opdracht per januari voor een minimale inzet van 6 maanden, met volop ruimte voor initiatief, binnen een organisatie die staat voor een uitdaging. De opdracht is zowel in te vullen op basis van zelfstandigheid, als op basis van een projectovereenkomst bij InterimWorX HRM.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten