Ervaren SAP CRM consultant

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
11-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
339
Status
Gesloten
Referentie
30151424

Omschrijving

Ervaren SAP CRM consultant

Verderop staat een uitgebreide omschrijving van de afdeling en functie. In het kort komt het hier op neer: i.v.m. een vertrekkend consultant zijn we nu op zoek naar een ervaren SAP CRM consultant. Je bent de ideale kandidaat wanneer je aantoonbare ervaring hebt met SAP CRM en bij voorkeur SAP IS-U (i.v.m. de interfaces die er met IS-U zijn). Denk aan een senior level, dus 5-10 jaar werkervaring binnen SAP (CRM). Het helpt wanneer je ervaring hebt binnen utilities (vanwege IS-U). De kandidaat moet zelfstandig kunnen opereren, snel up&running kunnen zijn, resultaatgericht en communicatief vaardig. Ervaring met LEAN en/of Scrum is een pré. Woonachtig binnen een uur van Arnhem is eveneens een pre.
________________________________________

Het team Klantenservice & Servicedesk valt binnen het IT domein Klant & Marktfacilitering (K&M). Het team is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de business processen rondom onze eindklant inclusief de hiervoor gebruikte kanalen. Als Applicatie Proces Consultant heb je een belangrijke rol, in nauw overleg met de business collega’s en informatie architecten in de ondersteuning van onze stakeholders doordat:
.

 • Je ondersteunt meerdere business processen door zorg te dragen voor een optimale werking van SAP CRM.

 • Je kent de business processen en (informatie) behoeften, bent behulpzaam, opmerkzaam en scherp richting de business en komt in nauwe interactie met betrokken ketenpartners tot gedragen, innovatieve en kwalitatief goede oplossingen.

 • Je stelt functionele & technische specificaties/ontwerpen op, ontwikkelt, configureert, test, draagt zorg voor implementaties en onderhoudt contacten met alle ketenpartners (bijv. de gebruikersorganisatie, IT-afdelingen, enz.).

 • Je draagt zorgt voor de ontwikkeling, wijziging en configuratie van SAP CRM op basis van functionele en technische ontwerpen. Je draagt zorg voor het hanteren van adequate methoden en technieken binnen de daartoe gestelde richtlijnen en kaders.

 • Je voert peer reviews uit en bewaakt de kwaliteit van de opgeleverde producten.

 • Je signaleert nieuwe wensen in de informatiebehoefte (vanuit de business of als gevolg van veranderingen in wet- en regelgeving) en adviseert over nieuwe toepassingen of over wijzigingen in bestaande toepassingen.

 • Je neemt deel in projecten als projectmedewerker of eventueel als (technisch) projectleider/Scrum Master.

 • Je bent op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied en van de relevante business processen.

 • Je draagt bij aan een effectieve deling van kennis met collega’s en coacht minder ervaren collega’s ter bevordering van hun vakinhoudelijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast werkt je continu aan je eigen ontwikkeling (permanente educatie).

Wat vragen we verder?

Je persoonlijkheid moet goed passen bij een dergelijke rol. Je bent een gedreven professional en draagt dit ook uit en bevordert daarmee de samenwerking met zowel IT en business collega’s als de interne organisatie.
Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat en bent in staat de daarvoor benodigde acties zelf op de juiste wijze te plannen en te organiseren om tijdig resultaat te kunnen opleveren.
Je bent communicatief vaardig, legt actief contacten en kunt goed uit de voeten met verschillende gesprekpartners. Je bent procedureel en procesmatig sterk, je hebt geen hokjesgeest en werkt zelfstandig. Bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt. Daarbij maak je heldere afspraken, durf je kritische vragen te stellen en collega’s aan te spreken op hun prestatie en gemaakte afspraken. Verder ben je in staat jezelf goed te verwoorden en zaken op papier te zetten.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen proces gedreven organisaties.

 • Je hebt uitgebreide werkervaring en kennis van het ontwikkelen in SAP omgevingen (CRM, ISU)

 • Je bent in staat om complexe klantgedreven processen te kunnen analyseren.

 • Je bent proactief, service gericht en hebt gevoel voor de business

 • Ervaring met LEAN en SCRUM

Interesse? Reageer dan met je CV, motivatie en uurtarief voor 16 november 10:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten