Manager Techniek

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Haarlem
Reacties
0
Bekeken
34
Status
Gesloten
Referentie
BCNS14017

Omschrijving

Functie Manager Techniek
Bedrijfsonderdeel NedTrain Refurbishment & Overhaul (R&O)
(Stand)plaats Haarlem
Afdeling Engineering
Opleidingsniveau HBO
Arbeidsduur 36
Duur Het betreft een deta-vast constructie. Dit houdt in dat we van de kandidaat verwachten dat hij/zij open staat voor vast dienstverband (uiteraard bij wederzijdse tevredenheid). ­­­­­
Startdatum 01-12-2015

Doel van de functie
Wij zijn op zoek naar een 1 Teammanagers Techniek in Haarlem. In de rol van Teammanager Techniek geef je leiding aan een groep van gemiddeld 25 productiemedewerkers van de afdeling Materieelrevisie (bovenste deel van de trein). Je geeft leiding, sturing en coaching aan een groep (Hoofd-) Monteurs en Meewerkend Team Coördinatoren ten aanzien van tijd, kwaliteit en geld. Hierbij zorg je voor de ontwikkeling van de kennis, kunde en vaardigheden van je medewerkers. Daarnaast geef je invulling aan de bedrijfsvoering van de afdeling. In deze rol loop je een groot deel over de werkplaats om te kijken wat er speelt, hoe je zaken en processen kunt verbeteren en natuurlijk om een band te onderhouden met jouw groep. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor administratieve taken, zoals planningen, rapportages, cijfers, etc. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het adviseren van het Hoofd van de Materieelrevisie of Revisie Loopwerken omtrent het te voeren afdelingsbeleid, het mede ontwikkelen en implementeren van besturingsmethodes en rapportagevormen, het opstellen en implementeren van het jaarplan, en het aanleveren van managementinformatie.

Verder behoren tot je werkzaamheden

  • Zorgen voor een optimale personeelscapaciteit en het beslissen ten aanzien van de inzet van medewerkers;

  • Houden van functionerings-, beoordelings-, loopbaan- en verzuimgesprekken;

  • Adviseren van het Hoofd van de Afdeling omtrent het te voeren afdelingsbeleid en het implementeren en uitvoeren daarvan;

  • Bewaken van het productieresultaat en het initiëren van daaruit voortvloeiende verbeteringsacties.

Binnen deze functie werk je in wisseldiensten: Van 6.30 / 7.00 uur – 15.00 / 15.30 of van 15.00 /15.30 uur – 23.00 / 23.30 uur.
Je maakt onderdeel uit van NedTrain Refurbischment en Overhaul (R&O).

Waar ben je goed in?
Om succesvol te zijn in de functie van Teammanager beschik je over HBO werk- en denkniveau in de richting van Werktuigbouw, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde of een andere vergelijkbare technische opleiding . Je hebt minimaal 3 jaar (hiërarchische) leidinggevende ervaring en kunt projectmatig werken. Ervaring met leidinggeven aan Uitvoerende technische mensen, zoals Monteurs, is een grote pré. Het zou mooi zijn als je ervaring hebt met verandertrajecten (Lean). Je werkervaring heb je bij voorkeur opgedaan in de volgende branches: Auto, Vliegtuig, en/of Technisch Advies.
Verder beschik je over VCA-Vol, Veilig werken langs het spoor en Opvang & Nazorg, dan wel, ben je bereid deze opleidingen te gaan volgen.
Je durft mensen aan te spreken en sturing te geven; je hebt impact. Hierbij hanteer je een groepsgerichte leiderschapsstijl. Je kunt goed samenwerken, bent integer en klantgericht. Verder ben je stressbestendig, organisatie sensitief en beschik je over een gezonde dosis emphatisch vermogen, en humor. Je ziet uitdaging in het werken in een hectische, sterk veranderende organisatie.

Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NedTrain is ons belangrijkste doel het technisch in topconditie houden van ons materieel. Ook zorgen we – 24 uur per dag, zeven dagen per week – voor schadeherstel, revisie en reiniging van onze treinstellen
Met circa 3.300 medewerkers verspreid over meer dan 30 locaties in Nederland, is NedTrain uitgegroeid tot de partner voor (internationale) vervoerders en eigenaren van rollend materieel. Creativiteit en innovatief vermogen worden gestimuleerd. Innovatie betekent voor NedTrain ook investeren in high-tech werkplaatsen en de meest moderne outillage. NedTrain werkt daarbij samen met treinfabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten. De ambitie is duidelijk: het uitgroeien tot Europa ’s modernste onderhoudsbedrijf in rollend materieel

NS staat voor eenvoud, éénheid en eigenaarschap, dat is ook wat wij verwachten van de Teammanager Techniek. In deze functie werk je voor Refurbishment en Overhaul van NedTrain in Haarlem

CV eisen Standaard aanbieding
Omschrijving Alle gevraagde kennis, opleiding en ervaring dienen duidelijk uit de aanbieding naar voren te komen. Uw aanbieding dient minimaal te bestaan uit een CV, eventueel aangevuld met referenties e/o een motivatie. De gehele aanbieding (CV, referentie en evt. motivatie etc.) is in het Nederlands en mag niet langer dan 8 pagina's zijn.

Aanvraag selectiecriteria
Kandidaat heef een afgeronde HBO opleiding in de richting van Techniek
Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring en kunt projectmatig werken
Je beschikt over VCA-Vol (of bereid te halen)
Kandidaat is bereid om in dienst van NedTrain te treden (MUST)

Startdatum 1-12-2015
Einddatum 31-5-2016
Optie tot verlenging nee
Aanvraagreden opmerkingen Het betreft een deta-vast constructie. Dit houdt in dat we van de kandidaat verwachten dat hij/zij open staat voor vast dienstverband (uiteraard bij wederzijdse tevredenheid).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten