Assistant Market Manager Support

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
405
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Startdatum

16-11-2015

Einddatum

19-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-11-2015 om 12:00 uur

PaySquare SE is eigendom van Equens SE. Het hoofdkantoor van PaySquare is gevestigd in Utrecht en er zijn lokale vestigingen in Frankfurt en Warschau.
Via PaySquare kunnen bedrijven betalingen met vrijwel alle merken betaalkaarten (MasterCard, Maestro, VISA, V-pay, UP, JCP, Diners) in verschillende betaalsituaties accepteren, laten verwerken en uitbetalen. PaySquare verwerkt jaarlijks 262 miljoen debitkaart- en creditcardtransacties voor 120.000 klanten in de Benelux, Duitsland, Polen, Frankrijk, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Ook levert en onderhoudt zij betaal- en geldautomaten. PaySquare combineert haar internationale betaaldienstverlening met een lokale aanpak.

De functie van Assistent Market Management Support maakt deel uit van de afdeling Sales and Sales Support Benelux. Deze afdeling bestaat uit 15 medewerkers; De afdeling rapporteert aan de Manager Sales Benelux. De afdeling Sales and Sales Support Benelux is onderdeel van de afdeling Sales Europe. De afdeling werkt nauw samen met de accountmanagers, marketeers, maar ook met de operationele afdelingen binnen Equens.

In de functie houd je je bezig met verkoop en support;
Verkoop aan Small- en Mid-Accounts op basis van klantaanvragen;
Leveren van 1e en 2e lijns service aan Key en Mid Accounts respectievelijk partners;
Leveren van ondersteuning en advies aan Accountmanagers en Telesales & Campaign Officers in sales en service processen;
Uitwisselen van informatie met klanten en leveranciers;
Verzorgen van algemene support werkzaamheden;
Het uitvoeren van outbound calls (campagnes, service calls).

Functie eisen

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt minstens 3 jaar ervaring in een ondersteunende / administratieve functie binnen een Sales afdeling.
Je vindt het een uitdaging om externe en interne klanten een tevreden gevoel te geven en kan makkelijk schakelen tussen de belangen en wensen van de klant en die van de eigen organisatie.
Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, daarbij weet je op een positieve manier om te gaan met een wisselend werkaanbod.
Je beheerst zowel de Engelse taal in woord en geschrift (At least English level B1) is een eis, Frans en Duits is een pré.

Ten slotte herken je jezelf in het volgende profiel

Klantgericht en commercieel / communicatief;
Administratief inzicht en vaardig;
Plannen en prioriteren;
Initiatiefnemer en pro-actief;
Analytisch;
Empatisch vermogen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    13-11-2015 11:59
    Plaats
    Rijssen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten