Projectleider Cloud Services

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
3
Bekeken
528
Status
Gesloten
Referentie
ht-Projectleider Cloud Services

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving

De programmadirectie Cloud Services heeft ten doel om gedurende drie jaar nieuwe cloud dienstverlening op te zetten. Het betreft het ontwikkelen van zowel platformdiensten (PaaS) als applicatieve diensten (SaaS). De programmadirectie wordt gevormd door een kernteam en bestaat verder uit afzonderlijke programma's en projecten. De programmadirectie Cloud Services is op dit moment bezig om verschillende cloud diensten te ontwikkelen. De projectleider zal belast worden met het op een projectmatige manier coördineren van het tot stand komen van enkele van deze cloud diensten. De te ontwikkelen diensten moeten zowel qua opzet en techniek ingericht worden als in beheer genomen worden. De nieuwe diensten kenmerken zich door de multi tenant opzet en de mogelijkheid dit on demand en via self service te kunnen afnemen. Bij de meeste diensten is sprake van één of meer launching customers waarmee de te ontwikkelen dienst moet worden afgestemd.

Functie eisen

 • De kandidaat heeft ervaring met implementatie in een procesgerichte IT organisatie en heeft de harde zaken goed in de hand (rapportages, planning, voortgang, risico analyse).

 • De kandidaat is in staat een brug te vormen, vanuit een technische achtergrond, tussen de verschillende disciplines en moet en aantoonbare meerjarige ervaring hebben in het leiden van projecten.

 • Bij de beoogde projecten is kennis van ICT infrastructuur, waaronder Linux, Windows, Vmware, storage, networking, databases, middleware een voorwaarde om de werkzaamheden goed te kunnen inschatten en organiseren.

 • Het werkterrein vraagt kennis van Cloud Computing principes (cf. de NIST cloud referentie architectuur), Cloud Service modellen en Cloud Management oplossingen.

 • Als eis wordt gehanteerd dat de kandidaat in staat wordt geacht om meerdere kleinere projecten gelijktijdig te leiden.

 • Ervaring binnen grotere organisaties waar ICT ondersteuning essentieel is in het primaire proces (finance, telecom, olie, rijksoverheid etc).

 • Bereid om, indien de opdracht dit verlangt, incidenteel naar Zwolle of Assen te reizen aangezien onze eindklant daar ook vestigingen heeft.

Overige informatie

Locatie

Den Haag

Start

z.s.m.

Duur

31-12-2015, met optie op verlenging

Deadline

16-11-2015

Recruiter

Danielle Hassefras

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief (excl. BTW, inclusief reiskosten);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals BV is een detachering & consultancybureau op het gebied van ICT en is gespecialiseerd in het tijdelijk opvullen van interim functies. De Interim Professionals van ItaQ hebben minimaal HBO-niveau en een lange werkervaring.

Wij leveren o.a. project-/programmamanagers, analisten/architecten en inhoudelijke specialisten op het gebied van ERP/CRM/Datawarehousing/Applicaties, Internet & E-business, Outsourcing, Informatiebeveiliging & Auditing en (Tele)Communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  12-11-2015 12:13
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-11-2015 13:09
  Plaats
  Bergen op Zoom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-11-2015 13:14
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten