Backoffice Medewerker sociale domein

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
1
Bekeken
501
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

23-11-2015 om 10:00 uur

Het team Bedrijfsondersteuning werkt in opdracht van de Front-officeteams Werk en Wijk voor wat betreft de Participatiewet. Binnen het team vindt de (administratieve) ondersteuning en het beheer van het totale uitkeringsbestand plaats. In het team Bedrijfsondersteuning zijn alle taken met betrekking tot het afwerken van aanvraag, beheer en administratieve processen ondergebracht. Ook maken facilitaire functies, zoals terugvordering & verhaal, handhaving (sociale recherche) en documentenbeheer onderdeel uit van het team.
Team bedrijfsondersteuning ondersteunt ook de sociale wijkteams en het Veiligheidshuis in de uitvoering van de WMO en Jeugdzorg.

Taken

 • Draagt zorg voor de administratief-juridische afhandeling en uitwerking van aanvragen WWB, IOAW, bijzondere bijstand, minimabeleid en langdurigheidstoeslag, waaronder begrepen het opstellen van rapporten en beschikkingen, nadat de frontoffice medewerker de betreffende aanvraag heeft gecompleteerd en beoordeeld;

 • Draagt zorg voor de administratief-juridische afhandeling van door de frontoffice medewerker geïndiceerde maatregelen, controles en mutaties;

 • Voert werkzaamheden uit in het kader van de uitkeringsadministratie, waaronder in hoofdzaak wordt verstaan het muteren en controleren van aangeleverde gegevens, het maken van financiële berekeningen;

 • Signaleert en beoordeelt wijzigingen in persoonlijke omstandigheden en initieert, voor zover nodig, een vervolgonderzoek;

 • Draagt verantwoordelijkheid voor periodieke en incidentele betalingen, controleert en betaalt facturen

 • Verzorgt en onderhoudt diverse administraties en bestanden, verzamelt gegevens, verwerkt deze, stelt overzichten op ten behoeve van periodieke verslaglegging en controleert op juistheid.

Functie eisen

in de afgelopen 3 jaar werkervaring als medewerker backoffice bij Sociale Zaken of in het sociale domein bij een gemeente is een eis.
kennis van het automatiseringssysteem GWS4all is een eis.
beschikt over een MBO+ diploma.
beschikt over een afgeronde HBO opleiding bedrijfseconomie is een wens.

Competenties

Je bent in staat om je eigen werkzaamheden in te delen, hierin prioriteiten te stellen en de voortgang van je werkvoorraad te bewaken (resultaatgericht). Je hebt weinig tijd nodig om je aan te passen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit). Komt op eigen initiatief met alternatieve oplossingen voor problemen (pro-actief). Je weet om te gaan met fluctuaties in het werkaanbod (stressbestendig). Je bent zorgvuldig en accuraat. Je weet op basis van professionaliteit een goede samenwerkingsrelatie met de coaches van de frontoffice teams te onderhouden (klantgericht). Je hebt gevoel voor cijfers en weet met gemak om te gaan met systemen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  12-11-2015 15:56
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten