Medewerker Analyse & Rapportage

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
54
Status
Gesloten
Referentie
92150264

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten

Omschrijving

Medewerker Analyse & Rapportage

De functie

Als medewerker Object Analyse & Rapportage verzorg je tijdige en betrouwbare (maand, kwartaal en jaar) analyses en rapportages over zowel financiële als vastgoedkundige informatie. De analyses en rapportages worden binnen de functionele richtlijnen voor zowel de interne als de externe klant opgesteld. Je analyseert de performance en samenstelling van de portefeuilles en rapporteert kengetallen hierover. Je vormt een onderbouwde mening over de juistheid van de verwerking van de inkomsten en uitgaven aan de hand van relevante wet- en regelgeving, en ventileert die mening. Op ad hoc basis voer je berekeningen uit in verband met investerings- en exploitatiebudgetten, subsidies, belastingen, rendementen en taxaties. Je bent kritisch naar jezelf, het team en businesspartners in de keten (zowel in- als extern) wanneer het om kwaliteit, tijdigheid en professionaliteit gaat. Daarbij is niet alleen inhoud, maar zijn juist ook houding en gedrag een belangrijke factor.
 

Het profiel

We zijn op zoek naar een kandidaat, die zich herkent in onderstaande

  • Je hebt een relevante afgeronde economische opleiding op minimaal HBO werk- en denkniveau, en je hebt bovenmatig cijfermatig inzicht en analytisch vermogen. - Kennis van vastgoed is een pre. - Vanzelfsprekend heb je een gedegen kennis van financiële administraties en administratieve organisaties en je kunt jouw kennis toepassen om de betrouwbaarheid van de (aangeleverde) data te kunnen beoordelen. - Je bent nieuwsgierig, klantgericht en je denkt in oplossingen. - Je komt pro-actief met ideeën om zaken te verbeteren en te implementeren, samenwerken en verbinden vinden we hierin belangrijk. - Je herkent jezelf in de resultaatgerichtheid en hoge kwaliteitszin die wij verlangen. - Analytisch ben je sterk en in staat nieuwe ideeën en inzichten te vertalen naar realistische voorstellen en oplossingen. Je bent hands-on, bekend met het werken in een operationele omgeving en in staat onder tijdsdruk te opereren, rekening houdend met strakke tijdslijnen.

 
Jouw afdeling
De afdeling belegt direct voor institutionele vastgoedbeleggers in diverse sectoren in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Tevens treedt de afdeling op als beheerder van diverse beleggingsfondsen. De afdeling Midoffice Direct Vastgoed is verantwoordelijk voor het juist, tijdig en volledig rapporteren over zowel de financiële resultaten als de vastgoedkundige data, met name met betrekking tot de portefeuille in Nederland. De totale afdeling bestaat uit 25 medewerkers.

Startdatum

23 november 2015

Einddatum

29 februari 2016

Aantal uur

36 uur per week

Locatie

Amsterdam

Nominatiedatum

13 november 2015

Uurtarief

Tussen de € 50,00 en € 55,00 per uur. Afhankelijk van kennis en ervaring

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 13 november 17:00 uur je cv + motivatie toegespitst op de functie en een uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten