Juridisch Adviseur openbare ruimte

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Alphen aan den Rijn
Reacties
0
Bekeken
122
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

31-01-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

17-11-2015 om 17:00 uur

Voor de afdeling Juridische zaken en Inkoop is de gemeente op zoek naar een juridisch adviseur voor gemiddeld 32 uur per week voor een periode van 2 maanden met optie(s) tot verlenging.
De taken worden in overleg bepaald en richten zich vooral op juridische advisering ten behoeve van projecten voor de afdelingen Ingenieursbureau, Projectmanagementbureau en Beheer openbare ruimte. (bijvoorbeeld advisering over overeenkomsten op gebied van huur, erfpacht, koop, samenwerking en exploitatie etc.)

Functie eisen

  1. Minimaal afgeronde WO opleiding.

  2. Minimaal 5 jaar recente werkervaring binnen overheidsorganisaties op de aangegeven vakgebieden.

  3. Ervaring met de het vakgebied openbare ruimte en overeenkomsten op gebied van huur, erfpacht, koop, samenwerking en exploitatie etc.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten