Cartograaf

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Middelburg
Reacties
0
Bekeken
115
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

01-01-2016

Einddatum

01-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

16-11-2015 om 15:30 uur

Opdrachtomschrijving

Het verwerken van ruwe meetdata van landmeters in combinatie met overige data tot digitale cartografische eindproducten en updates van de uitgebreide kernregistratie van waterkeringen van het waterschap.

Functie-eisen

MBO (Weg- en waterbouwkunde) of door opleiding en ervaring, verworven op het terrein van de waterbouwkunde, gelijkwaardig werk- en denkniveau;

ruime kennis en vaardigheden met het gebruik van AutoCAD, dg DIALOG Topografie (BGT) en ArcGis ten behoeve van 3D cartografisch objectenbeheer;

ruime kennis van technische kenmerken en mogelijke constructies van waterkeringen;

heeft ervaring met projectmatig werken;

heeft een goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

moet bereid zijn in Middelburg te werken.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten