Projectleider Radicalisering- Team Veiligheid Stadsdeel

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
405
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2560 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-5-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

16-11-2015 om 12:00 uur

De projectleider radicalisering draagt zorg voor de uitvoering van de stadsdeelaanpak en werkt hierbij nauw samen met de centrale stad. Concreet heeft de projectleider de volgende taken:

  • Onderhouden van bestaande netwerken en contacten.

  • Bijwonen van verschillende vormen van overleg met zowel interne als externe partners.

  • Onderhouden van de informatiepositie op dit thema binnen en buiten het stadsdeel (advies verstrekken op dit vraagstuk en/of doorverwijzen i.s.m. het Meld en adviespunt Radicalisering OOV).

  • Signalering van problematiek rondom (vermeende) radicalisering en polarisatie.

  • Uitvoering van de huidige stadsdeelaanpak op het terrein van preventie van radicalisering; voorbeelden hiervan zijn: discussie- of voorlichtingsbijeenkomsten over relevante onderwerpen, trainingen voor professionals, trainingen om groepen kwetsbare jongeren te leren om hun isolement te doorbreken, samenwerking met sleutelfiguren en intergenerationele gesprekken binnen moskeeorganisaties. De gezochte professional heeft bij voorkeur ervaring met de Amsterdamse aanpak van radicalisering.

De projectleider radicalisering werkt in het team Veiligheid van de afdeling Bestuur en Organisatie. Team Veiligheid adviseert het bestuur en de directie over alle issues die Veiligheid en Openbare Orde betreffen.

Functie eisen

minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een overheidsorganisatie met aantoonbare kennis van de problematiek
(radicalisering), afhandeling casuïstiek en advisering in een politieke omgeving.
minimaal HBO/WO werk- en denkniveau. Dit niveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO/WO diploma.
een pragmatische instelling, is een netwerker en stressbestendig.
minimaal 3 jaar advies ervaring op HBO/WO niveau binnen een stadsdeel of een G4 gemeente is een wens.
minimaal 3 jaar ervaring met de aanpak van radicalisering en polarisatie.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten