ICT Werkplekbeheerder (SCCM2012)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
351
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-12-2015

Einddatum

1-3-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

17-11-2015 om 12:00 uur

Binnen de afdeling Werkplekbeheer bent u verantwoordelijk voor het beheren van de werkplekken en voor het verlenen van tweedelijns en derdelijns ondersteuning aan de Servicedesk. U werkt in een team van netwerk-, werkplek- en systeembeheerders en zorgt voor de dagelijkse afhandeling van incidenten, wijzigingen en problemen rondom de werkplekken. Hogeschool Leiden maakt gebruikt van Windows als platform voor de werkplekken. De beheerde infrastructuur bestaat uit ongeveer 800 desktops en 500 laptops.

U heeft HBO werk- en denkniveau en beschikt over aantoonbare ervaring in een dergelijke functie. U hebt een klant- en servicegerichte instelling en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Een flexibele instelling is vereist. U kunt goed kennis overdragen aan collega’s. U beschikt over aantoonbare en recente ervaring met SCCM 2012, 802.1X, Windows 7, Windows 10, WSUS, WIM images, Active Directory en basiskennis van Server Based Computing (Citrix/VDI). Ervaring met UMRA en/of scripting is een pre.

Functie eisen

  1. Aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van werkplekbeheer (specialistisch niveau) op Windows 7. (eis)

  2. De laatste 3 jaar aantoonbare ervaring met de genoemde werkzaamheden binnen het hoger onderwijs. (wens)

  3. Recente ervaring met client OS migraties.(eis)

  4. In de laatste drie jaar specialistische ervaring opgedaan op het gebied van 802.1X.(eis)

  5. Recente specialistische ervaring met OS Deploymentmethodieken of Desktop Management omgevingen.(eis)

  6. SCCM2012 gecertificeerd. (eis)

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten