Java ontwikkelaar

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
264
Status
Gesloten
Referentie
ht-Java ontwikkelaar

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Het is uitdagend om als ICT’er bij onze klant werkzaam te zijn: professionals werken aan realistische opdrachten in een dynamische omgeving waarin ze veel kunnen leren. Automatisering en standaardisatie van werkzaamheden zijn vanzelfsprekend. De aansturing van de professionals is gericht op resultaten. Daarnaast zijn feedback, een open communicatie klimaat en trots op de ICT-producten succesfactoren.

De DIENST maakt in toenemende mate gebruik van digitale middelen in zijn communicatie met burgers, partners en omgeving. Dit betekent verdere digitalisering van interactie, uitbreiding van selfservicemogelijkheden en multichannel management. Een richting is het centraal stellen van de dienstverlening aan de burger. De DIENST sluit aan bij de rijksbrede ambitie van één digitale overheid: betere service, méér gemak.

Functieomschrijving

Opdrachtomschrijving
Java Ontwikkelaar binnen projecten in het OM-afdoening domein Doelstelling Zorg dragen voor tijdige oplevering van kwalitatief goede software binnen de DIENST architectuur en ontwikkelrichtlijnen.

Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden
De ontwikkelaar realiseert (onderdelen van) complexe informatiesystemen of past in gebruik zijnde informatiesystemen aan. Wij zoeken een zeer ervaren ontwikkelaar met de competenties en vaardigheden die je van een senior Java ontwikkelaar mag verwachten.

Vakmatige taken

 1. Codereview en feedback geven 2. Opzetten technisch ontwerp 3. Opzetten en uitvoeren van Service testen (geautomatiseerd in Regressie) 4. Opzetten en uitvoeren en analyseren van performance testen / Load testen 5. Monitoren, Profiling, Tuning van een Service (memory en cpu gebruik) 6. Oplossen technische problemen 7. Ondersteunen tester bij opzetten testgevallen 8. Ondersteunen ontwerpers bij ontwerp vraagstukken 9. Impactanalyse van functionele & technische wijzigingen

Coördinerende / sturende taken
Coachen van collega ontwikkelaars en andere medewerkers in het DevOps team (testanalisten, ontwerpers en technisch applicatiebeheerders), met name op gebied van Java ontwikkelen.

Functie Eisen

 • Kennis van en ervaring met Architectuurmethodieken, ORM, XML, REST en Webservices standaards

 • Minimaal 3 jaar relevante kennis van en ervaring met UML, BPMN en andere relevante ontwerpmethodieken

 • Minimaal 3 jaar relevante Kennis van en ervaring met het ontwikkelen van Java services en user interfaces in een SOA georiënteerd landschap

 • Minimaal 5 jaar relevante Kennis van en ervaring met Java/J2EE,

 • HTML, CSS, Javascript, JPA (EclipseLink), JMS (HornetQ), JTA (Atomikos), Spring, Maven, Jetty

 • Kennis van en ervaring met het ontwikkelen van Java services en user interfaces in een SOA georiënteerd landschap

Overige informatie

Locatie

Leeuwarden

Start

ASAP (36-40 uur per week)

Duur

2 maanden (optie tot verlenging)

Deadline

12/11/2015

Recruiter voor deze rol

Arnold Vonk

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Bruto maandsalaris (inclusief reiskosten en vakantiegeld);

 4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals BV is een detachering & consultancybureau op het gebied van ICT. De Professionals van ItaQ hebben minimaal HBO-niveau en een lange werkervaring.

Wij leveren o.a. project-/programmamanagers, analisten/architecten en inhoudelijke specialisten op het gebied van ERP/CRM/Datawarehousing/Applicaties, Internet & E-business, Outsourcing, Informatiebeveiliging & Auditing en (Tele)Communicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten