Marketingspecialist

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
388
Status
Gesloten
Referentie
92150265

Omschrijving

Marketingspecialist

De functie

Je bent verantwoordelijk voor alle marketingcommunicatie activiteiten tbv de bedieningsconcepten Voorzie en de Ruimtemakers. In samenwerking met de Voorzie consultants zorg je voor activeren van de concepten. De werkzaamheden bestaan o.a. uit: • Ontwikkelen en uitvoeren campagnes (social media / online) ism reclamebureau. • Afstemmen en excecutie mediaplanning ism sr. Communicatiespecialist Waarde van Advies/merk Avero Achmea (advertenties, bannering, advertorials). • Coordinatie van open inschrijvingen businessgames, inspiratiesessies (uitnodigingstraject, teksten, ism relatiemarketing). • ontwikkeling en uitvoering vervolgcampagne Vakspiegel (onafhankelijk zelfassessment tool voor adviseurs). • Regie/coördinatie/planning van content website van voorzie en doorplaatsing naar de website van waardevanadvies. • Ontwikkeling communicatiemiddelen voor Voorzie/de Ruimtemakers. Nieuwsbrief Zakelijk Centraal Beheer: planning, verzamelen artikelen, opstellen nieuwsbrief (tekst), coördinatie opmaak.

Het profiel

We zijn op zoek naar iemand die zich herkent in onderstaande: - Je hebt een afgeronde HBO opleiding. - Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring in communicatiefuncties. - Je hebt kennis van de verzekeringsmarkt, vooral van het intermediair. - Je hebt ervaring met het aansturen of coördineren van communicatieprojecten. - Je bent up to date wat betreft onlinecommunicatie en contentmarketing. Je bent verder nieuwsgierig, neemt initiatief en gaat voor resultaat. Verder weet je mensen te verbinden en durf je beslissingen te nemen.

Jouw afdeling

Centraal Beheer Achmea is de sales- en marketingorganisatie voor de merken Centraal Beheer, Avéro en FBTO. Ons Marketingspecialistenteam is onderdeel van de afdeling Marketing Zakelijk. De Marketing Specialisten bestrijken het terrein van domeingerichte activiteiten tot en met marktgerichte activiteiten voor zowel Centraal Beheer Zakelijk en Avéro. En daarnaast ligt de verantwoordelijkheid voor de merkactivatie van de beide merken binnen het team.

Startdatum

11 januari 2016

Einddatum

11 juli 2016

Aantal uur

32 uur per week

Locatie

Apeldoorn

Uurtarief

Tussen de € 50,00 en € 55,00 per uur inclusief reiskosten, exclusief BTW

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 13 november 17:00 uur je cv + motivatie toegespitst op de functie en een uurtarief.

Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten