Testspecialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
274
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

23-11-2015

Einddatum

29-2-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-11-2015 om 17:00 uur

Doel van de functie
Je komt terecht op het project B@M en helpt bij de ontwikkeling van de “Bijsturing Applicatie Materieel”. Deze applicatie geeft de materieelbijstuurder realtime inzicht over de status van het materieel (de treinen) en de impact daarvan op de dienstregeling. De bijstuurder is met deze informatie in staat om binnen de applicatie snel te herplannen om zo de reiziger optimaal te kunnen bedienen.

Binnen B@M wordt op een agile methode ontwikkeld, wat betekent dat je als onderdeel van je scrumteam bijdraagt aan de totstandkoming van de testbasis en in nauwe samenwerking met het team zelfstandig je taken plant, uitwerkt en uitvoert. Het is aan jou als testanalist om de testprofessionaliteit in het team te brengen, overzicht te houden over de vier bouwteams en verbeteringen in het proces te signaleren en op te pakken.

In het team is veel technisch testwerk nodig, java ervaring is belangrijk.

Een van de kenmerken van een scrumteam is dat je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor het opleveren van een eindproduct. De consequentie is dat je elkaar moet kunnen ondersteunen en werk kunt overnemen. Voor jou als tester betekent dit dat je kern expertise testen is maar dat wij het op prijs stellen als je ook bereid bent om te programmeren of analyse werk te verrichten.

Er wordt binnen het project ook gestreefd naar continuous integration en dit geeft een dynamisch werkveld. Er ligt veel verantwoordelijkheid bij jou en je bent een spin in het web.

Werkzaamheden
Technisch georiënteerd testwerk
Reviewen van testbasis
Specificeren van testgevallen (logisch/fysiek)
Uitvoeren van testgevallen
Analyseren, registreren en opvolgen van bevindingen
Analyseren van foutoorzaken
Constant verbeteren van werkwijzen en testkwaliteit
Gezamenlijke verantwoordelijkheid dragen binnen Scrumteam

Functie eisen

Minimaal 3 jaar recente aantoonbare hands-on testervaring binnen verschillende organisaties
aantoonbare werkervaring Java
is TMap Next en / of ISTQB Foundation gecertificeerd
aantoonbare werkervaring in het gebruik van testtools zoals Jira-Agile, SoapUI en JMeter, RFT, SQL
in het bezit van een minimaal HBO diploma

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers en kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten