Manager (GRP)

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
12-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
0
Bekeken
870
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-900

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid Holland zoeken wij een manager voor de Gemeentelijk Riolerings Plan die het eerste aanspreekpunt wordt en verantwoordelijk is voor de implementatie en sturing op het Gemeentelijk Rioleringsplan (GRP), de financiële voortgang en de realisatie van de gestelde doelen.

De afdeling beheer openbare ruimte (BOR) is binnen de gemeente verantwoordelijk voor het beheer van de totale openbare ruimte, zowel bovengronds als ondergronds. Binnen de afdeling zorgen de teams dagelijks beheer, Databeheer- en Geo-informatie, Gebiedsmanagement en Uitvoeringsbeleid voor het in stand houden, vervangen en doelmatig beheren van de openbare ruimte in alle facetten. Binnen het team Gebiedsmanagement ligt de taak om de doelen in het onlangs vastgestelde Gemeentelijk rioleringsplan (GRP)  te realiseren. De gebiedsmanagers zijn opdrachtgever voor alle groot onderhoud-  en vervangingprojecten in de openbare ruimte en verantwoordelijk voor de realisatie van de maatregelen in het  GRP.

Taken

Overziet het gehele werkveld van het dagelijks beheer, vervangingsinvesteringen, realisatie, heffingen en inkomsten op het gebied van riolering & (grond)waterbeheer
Is integraal verantwoordelijk voor de voortgang van het GRP zowel in uitgevoerde maatregelen en kosten als daarmee samenhangende effecten op de rioolheffing en leningenportefeuille.
Waar nodig maatregelen nemen om de gestelde doelen te behalen of stelt de doelen binnen de kaders in overleg tijdig bij
Stelt project- en meerjarenplannen op voor grote investeringen in rioleringsprojecten en treedt hierin zo nodig zelfstandig op als opdrachtgever
Is een vraagbaak en geeft adviezen aan zowel interne als externe partijen.

Vereisten

Een afgeronde HBO of WO opleiding met een bewezen staat van dienst in het aansturen en realiseren van complexe (riool)vervangingsprojecten.
Inhoudelijke kennis van het vakgebied, waaronder  (grond)waterbeheersing en rioolbeheer
Bewezen staat van dienst in het aansturen en realiseren van complexe (riool)vervangingsprojecten

Competenties

Kan schakelen tussen de rollen adviseur en projectleider en hebt een helikopterview.
Kent de gemeentelijke financiering en begrotingssystematiek.
Samenwerkingsgericht en weet collega’s te motiveren gemaakte keuzes te implementeren.
Kritisch gesprekspartner die tegenwicht biedt wanneer zijn belangen daarom vragen en flexibel ten aanzien van werk en werkomgeving.
Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden en bent doortastend en resultaatgericht.
Uitstekende politieke/bestuurlijke sensitiviteit en gevoel voor politieke verhoudingen.

Bij het ontvangen van uw reactie gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten