Sr. Webmaster

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
344
Status
Gesloten

Omschrijving

voor onze opdrachtgever in Amsterdam zoeken wij met spoed een Senior Webmaster. Ben je de komende 2 a 3 maanden beschikbaar dan horen we dat graag!

De Senior Webmaster is eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en het dagelijks beheer en onderhoud van de online (marketing) kanalen, waaronder het ontwikkelen van (gebruiksvriendelijke) pagina’s op de eigen websites. Je weet hoe je de kanalen zo goed mogelijk kunt inzetten om bedrijfs- en marketingdoelstellingen te halen. Je levert een zichtbare bijdrage aan het in- en extern neerzetten en uitbouwen van het (online) merk.
.
Plaats in de organisatie
De Senior Webmaster is hiërarchisch werkzaam onder leiding van de Teammanager en rapporteert functioneel aan de Stategisch Adviseur digital. De Senior Webmaster stuurt de (Junior) Webmaster direct aan.
De Senior Webmaster is onderdeel van het Corporate Marketingteam binnen de centrale afdeling Marketing van Firm Services. Ontvangt opdrachten en werkt nauw samen met de Online Projectmanagers en Marketing Adviseurs. De Senior Webmaster werkt daarnaast samen met de overige interne collega’s van Client en Marketdevelopment (CMD) en met IT Services. Onderhoudt op internationaal niveau contacten met de diverse webteams.

Een Senior Webmaster beschikt over een afgeronde HBO+ opleiding op het gebied van webdesign, nieuwe media of online marketing en beschikt over minimaal 4 jaar relevante werkervaring. De Senior Webmaster heeft ruime ervaring en affiniteit met content management systemen en met HTML, Adobe Photoshop, Dreamweaver,, JQuery en Javascript. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste. Kennis en/of ervaring met Infogrphics is een grote pré.

Spreekt dit je aan, en ben je beschikbaar? Dan ontvang ik graag je CV, motivatie en beschikbaarheid (incl uurtarief).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    16-11-2015 13:25
    Plaats
    Baarn

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten