Business Intelligence Specialist

Opdrachtgever
Nummer10 Masters in Finance
Geplaatst op
16-11-2015
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
499
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een ervaren Business Intelligence Specialist die zich inzet bij ontwikkel- en implementatieprojecten en voornamelijk applicaties, databases en rapportages bouwt.

Organisatie
Je maakt deel uit van het Applications Support and Development Team van een internationaal opererende Asset Management organisatie. De organisatie levert hoogwaardige diensten op algemeen ondersteunend, financieel, fiscaal en juridisch gebied. Er werken ongeveer 180 medewerkers uit verschillende disciplines.

Functie
Ter versterking van het Applications Support and Development Team zijn wij op zoek naar gedreven .NET Developer met Business Intelligence (BI) ervaring. Het team is verantwoordelijk voor het handhaven van de continuïteit en de stabiliteit van de huidige BI omgeving en tools. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor de coördinatie en de ondersteuning van de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Je zet je Microsoft kennis actief in bij ontwikkel- en implementatieprojecten. Zowel kennis van .NET als aantoonbare affiniteit met BI vraagstukken is een vereiste. Voor wat betreft jouw rol als BI Specialist ben je op de hoogte van de belangrijkste financiële processen binnen het bedrijf. Jouw expertise op het gebied van Microsoft en BI zet je in door ondersteuning te bieden aan de belangrijkste gebruikers. Je ontwerpt, ontwikkelt en test nieuwe en verbeterde rapportages en ETL-processen voor een datawarehouse implementatie. Ook ontwikkel je verschillende toepassingen voor het uitvoeren van geautomatiseerde processen voor rapportages.

Functie eisen

  • WO werk- en denkniveau;

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en .NET ontwikkeling;

  • Aantoonbare ervaring (minimaal 2 jaar) met BI vraagstukken zoals ETL en database development;

  • Ervaring met het ontwikkelen van rapporten met behulp van MS SQL, Reporting Services, Crystal Reports, C≠ Applicaties;

  • Oplossingsgericht met gebruikmaking van de beschikbare tools;

  • Engelse taal vloeiend spreken en schrijven;

  • Pre; kennis van financiële processen in het bankwezen, Asset Management en Treasury Management;

  • Pre; kennis van Sophis Value en Oracle.

Aanbod
Een uitdagende baan waarin je zal worden gestimuleerd en ondersteund om je verder te ontwikkelen in Business Intelligence en Business Analysis.

Sollicitatie
Bij interesse kun je solliciteren door een reactie achter te laten. Voor meer informatie over deze functie, kun je contact opnemen met Michel Maaswinkel.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten