Applicatiemanager Canon Prisma en OpenText StreamServe

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
292
Status
Gesloten

Omschrijving

Applicatiemanager Canon Prisma en OpenText StreamServe

  • Minimaal een aantoonbaar HBO niveau Informatica of vergelijkbaar.

  • Affiniteit/ervaring met service management activiteiten (ITILv3)

  • Kennis van outputmanagement en/of document logistiek is een pre.

  • Affiniteit met continu verbeteren en proces denken

Verder heb je

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij het samenwerken in de technische keten de belangrijkste kwaliteit is.

  • Overtuigingskracht (ook nee durven zeggen om kwaliteit hoog te houden en stevig in de schoenen staan).

  • Een pro-actieve (qua handelen) en flexibele instelling (t.a.v. werktijden).

  • Resultaat- en klantgericht

  • Gedreven

  • Zorgvuldig

Binnen Eindklant stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Beschrijving van de functie en de functie eisen

Als applicatiemanager ben je verantwoordelijk voor applicatiebeheer van doelapplicaties op Output management vakgebied, te weten Canon Prisma en OpenText StreamServe. Betreft het correctief onderhoud (incident- en problem management), preventief onderhoud (Life Cycle management) en beschikbaarheid van deze applicaties binnen de bedrijfsketen(s).

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het (mede) monitoren van de applicaties in de technische keten. Uitvoeren van applicatieve changes en daaraan gerelateerd registreren/documenteren van informatie behoren tot de werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de applicaties aantoonbaar uitwijkbaar zijn. Changes vinden vaak in het weekend of in de avonduren plaats. Bedrijfskritische applicaties zijn 7 keer 24 uur beschikbaar en inzet buiten kantoortijd is, regelmatig, noodzakelijk. Je werkt nauw samen met bouwteams en je beheert de Technische Roadmap voor het n-1 beleid.

Als applicatiemanager krijg je uitgebreid de mogelijkheid om je binnen Eindklant verder te ontwikkelen. Je wordt in je ontwikkeling gefaciliteerd door vakopleidingen, trainingen, learning on the job, coaching, vakgroepen en intervisie op zowel kennis als vaardigheden. Met deze intensieve opleiding en begeleiding kun jij je breed ontwikkelen om door te groeien binnen de Eindklant IT organisatie of je kennis te verzilveren in de verschillende divisies.

De afdeling
Vanwege het strategisch belang voor Eindklant zijn alle “Digitaliseren & Integreren” competenties binnen Eindklant in één kennis centrum ondergebracht dat is gericht op vernieuwing die de digitale verzekeraar Eindklant 2020 mogelijk maakt. Het werkt aan de vakgebieden: Inputmanagement (OpenText ICC/OCC), Documentmanagement (OpenText), Apps, Workflowmanagement (Pega), Collaboration (SharePoint), Outputmanagement (StreamServe, Prisma) en Integratie (SAP-PO. WMB, Datapower). Het beheer team in Apeldoorn bestaat uit 15 medewerkers, die belast zijn met het beheer van de toepassingen, die gebouwd zijn met PEGA, Prisma, StreamServe, SAP-PO, WMB en Datapower.

Voorkeur maximale reisafstand : 1 uur

Locatie

Apeldoorn

Uren

40

Startdatum

01-12-2015

Einddatum

31-03-2016

Uiterlijke deadline

13-11-2015 om 14:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten