Outsystems Developer

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
407
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in regio Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Outsystems Developer. Binnen het team werk je samen met inhoudsdeskundigen, informatie analisten, user experience-experts, architecten, ontwikkelaars en testers. Voor de ontwikkeling van deze nieuwe ideeën maken zij gebruik van het Outsystems development & deployment platform.

Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de nieuwe producten. In het team wordt met de Scrum methode gewerkt. Belangrijkste taak is het ontwikkelen van programmatuur met het Outsystems platform. Je bent en blijft actief op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebie.

Functie-eisen
We zoeken een enthousiaste Outsystems Developer.

In deze rol wordt er van je verwacht dat je problemen om kunt zetten in concrete oplossingen en goed samenwerkt met collega ontwikkelaars in het software ontwikkelproces. Ontwikkelen van programmatuur doe je nauwkeurig, met veel aandacht voor het resultaat. Je bent proactief, sociaal en gedreven, maar ook creatief, ondernemend en oplossingsgericht. Het werken in een team vind je belangrijk en je staat voor de teamverantwoordelijkheid. Leren van je collega’s vind je leuk en noodzakelijk. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent naast enthousiast en gedreven erg goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied. Niet omdat het moet, maar omdat het je interesseert.

Als Developer heb je

 • Een afgeronde (ICT)-opleiding op Academisch / HBO niveau.

 • Je hebt ervaring of affiniteit met moderne platformen zoals - Outsystems.

 • Je wilt graag werken met de nieuwste technieken in het Innovatie Team

 • Werkervaring in de (huisartsen)zorg of farmacie is een pre.

 • Je beschikt over de competenties: sterk analytisch denkvermogen, goede mondeling en schriftelijke vaardigheid, sociaal, resultaatgericht, flexibel.

 • Je hebt een pro actieve houding: je pakt taken op die van belang zijn voor het team, en je draagt actief bij aan nieuwe technologische ontwikkelingen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  16-11-2015 17:49
  Plaats
  Baflo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-12-2015 10:30
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten