Senior Financial Controller met ZVW kennis

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
13-11-2015
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Leusden
Reacties
1
Bekeken
360
Status
Gesloten
Referentie
92150267

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Senior Financial Controller met ZVW kennis 

De functie

Als Senior Financial Controller ben je: - Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige aanlevering van verantwoordingsinformatie aan externe toezichthouders; - Verantwoordelijk voor het opstellen van de kwartaal- en jaarstaten ten behoeve van het CVZ (College van zorgverzekaars) en ZN (Zorgverzekeraars Nederland); - Je stelt zelfstandig diverse verantwoordingsrapportages op en verzorgt hierbij de dossiervorming van audit trail, gehanteerde uitgangspunten en gemaakte analyses; - Je stelt controleplannen op en coördineert het overleg door de keten, gericht op een adequate aanlevering van data; - Je bent aanspreekpunt voor interne en externe accountants; - Je signaleert knelpunten in de financiële werkprocessen, initieert verbetervoorstellen en geeft advies aan het management rond de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving op het vakgebied.
 
Het profiel

Als Senior Financial Controller ben je; - Accuraat en scherpe financial die snel schakelt en gewend is te werken in een veranderende omgeving; - Bekend met het werken met harde deadlines; - Een uitgesproken teamspeler, leg je makkelijk verbinding met mensen en ben je hierbij tactvol en overtuigend.

Als Senior Financial Controller heb je: - Kennis van / ervaring met de Zorgverzekeringswet. Dit is een harde eis. Kandidaten zonder ZVW kennis verzoeken wij niet te reageren; - HBO of WO niveau richting Financieel; - Minimaal vijf jaar werkervaring in een complexe financial control functie bij een verzekeraar; - Je bent bekend met de financieringswijze van zorgverzekeraars en doorziet de verbanden; - Bij voorkeur heb je ervaring met CVZ-aanleveringen; - Daarnaast ben je bekend met het werken met een datawarehouse en beschik je over het inzicht in de methodieken van data extractie.
 
Jouw afdeling
Het team Reporting telt 6 medewerkers en maakt onderdeel uit van afdeling Financial Control (26 medewerkers). Dit team heeft te maken met de druk van deadlines en bijbehorende pieken in de werkzaamheden. De cultuur is open en er wordt hard gewerkt.

Locatie

Leusden

Startdatum

Zo snel mogelijk

Einddatum

29 februari 2016

Aantal uur per week

36

Uurtarief

Tussen de € 70,00 en € 75,00 per uur, inclusief reiskosten, exclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen wij graag uiterlijk maandag 16 november 2015 uw cv + motivatie toegespits op de functie en uw uurtarief.

Kandidaten zonder ZVW kennis verzoeken wij niet te reageren.

Indien uw sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:

· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-11-2015 14:11
  Plaats
  ZAANDAM

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten